به گزارش قدس آنلاین،رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از چیدن و لمس و مصرف قارچهای روییده در طبیعت و کوه و دشت خودداری کنید.
فرزاد رحمانی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: احتمال مسمومیت و مرگ در پی مصرف برخی قارچهای موجود در طبیعت بسیار بالا بوده و اقدام به چنین کاری، سالانه افراد زیادی را روانه بیمارستان میکند.
وی با بیان اینکه همه قارچهای موجود در طبیعت خوراکی نیستند، گفت: خوردن چند لقمه از قارچهای سمی میتواند کبد، کلیه یا حتی مغز را از کار انداخته و حتی موجب مرگ شود.
منبع:ایسنا
نظر شما