قدس آنلاین: اتحادیه جهانی علمای مسلمان با صدور بیانیهای با تأکید براینکه ویروس کرونا تأثیری بر روزهداری ندارد از تمام مسلمانان خواست تا هم از لحاظ معنوی و هم از لحاظ جسمی خود را برای روزه داری در ماه مبارک رمضان آماده کنند.
در بیانیه اتحادیه علمای مسلمان که در وبسایت رسمی این اتحادیه منتشر شده آمده است که تحولات و تبعات ناشی از ویروس کرونا در جهان به ویژه دنیای اسلام را که برای ماه مبارک رمضان آماده میشود، دنبال میکنیم.
این بیانیه میافزاید: به این بهانه که روزهداری در شرایط کرونا برای بدن ضرر دارد و باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود، سردرگمی ها در این خصوص افزایش یافته است.
اتحادیه علمای مسلمان توضیح داد: روزه ماه مبارک رمضان از بزرگترین ارکان اسلام و فریضهای فردی است که جز در حالت بیماری، سفر، سالخوردگی، بارداری و موارد مشابه آن امساک از آن جایز نیست.
در ادامه این بیانیه آمده است: ویروس کرونا جز برای مبتلایان نمیتواند عذری شرعی جهت روزهخواری باشد و پژوهشهای علمی اثبات کرده است که روزهداری باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن نشده، بلکه موجب تولید سلولهای جدید می شود و برای بدن مفید است.
اتحادیه علمای مسلمان در ارتباط با اقامه نماز جماعت و نماز تراویح تأکید کرد در کشورهایی که به دلیل اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا قرنطینه برقرار و مساجد تعطیل است باید نماز در خانهها برپا شود.
در همین راستا، اتحادیه علمای مسلمان با درخواست از دولتهای کشورهای عربی و اسلامی برای ازادی زندانیان در شرایط کرونا همچنین خواستار توقف درگیری ها به ویژه در ماه مبارک رمضان، حل اختلافات، تزکیه نفس، رفع مظالم و محاصره و آزادی تمام زندانیان عقیده شد.
انتهای پیام/
نظر شما