به گزارش قدس آنلاین،سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ابتلای ۱۳ گیلانی به بیماری فصلی فاسیولا خبر داد و از مردم خواست از مصرف فراوردهها با سبزیهای محلی خودداری کنند.
«آبتین حیدرزاده» اظهار کرد: بیماری فاسیولا به دلیل وجود سبزیهای محلی ازجمله «چوچاق» و «خالی واش» و عادت مصرف مردم، یکی از بیماریهای شایع در استان گیلان است.
وی گفت: تمامی مراکز درمانی و پزشکان در گیلان نسبت به شیوع بیماری فاسیولا آگاه هستند. این بیماری در ۲ مرحله (از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهرماه تا آبان ماه) شایع است و با درگیرکردن کبد و ایجاد خارش و تب ظهور و بروز میکند.
نظر شما