به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی گیلان ، مسعود حلاج پور افزود: موضوع یادشده برای اجرا و ایجاد اشتغال پایدار درخواست ، و مورد موافقت استاندار گیلان بعنوان رئیس کمیسیون ماده ۲۱ واقع شده است.
وی اظهار کرد : مقرر شد از این پس طرح ها توسط مدیریت امور اراضی ابتدا به دستگاه های تخصصی استان برای ارزیابی و اهمیت سنجی معرفی ،و پس از تایید اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مراحل اداری اختصاصی انجام گیرد.
وی همچنین با اعلام اینکه بین میزان پیشرفت فیزیکی طرح های ارسالی از سوی امور اراضی با پیشرفت فیزیکی قید شده توسط دستگاه تخصصی تناقض وجود داردخواستار ارائه راه حل مناسبی برای جلوگیری از تضییع حق دولت و بیت المال شد.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال پایدار از اولویت های این اداره کل است ، بیان کرد: یکی از وظایف ذاتی این ادارهکل ایجاد ارتباط سازنده و اتصال بخش خصوصی و دولتی است و توسعه گردشگری بدون همکاری تشکلهای گردشگری امکانپذیر نیست.
حلاج پور با بیان اینکه ۳۰۰ طرح گردشگری در استان در حال اجراست ، پیشرفت طرح های گردشگری استان را مناسب ارزیابی کرد .
استان گیلان دارای ۱۰۷ هتل، ۳۳ هتل آپارتمان، ۸۱ مجتمع گردشگری، ۴۹ مهمانپذیر، یک هزار و ۶۸۸ خانه مسافر، ۳۰ مجتمع سرگرمی تفریحی، ۷۴ اقامتگاه بومگردی، ۳۶۰ بین راهی، یک اسکله مسافربری دریایی و ۲۸ اسکله گردشگری دریایی است.
نظر شما