تحولات منطقه

روح الله متفکر آزاد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیانیه ۲۰۲ نماینده مجلس درباره محدودیت‌های ایجاده شده برای شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما را در پایان جلسه علنی امروز سه شنبه قرائت کرد.

بیانیه ۲۰۲ نماینده مجلس درباره محدودیت‌های ایجاد شده برای شبکه‌های برون مرزی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین در این بیانیه آمده است: «در ماه‌ها و هفته‌های اخیر که تحولات بسیار مهم در حوزه‌های همسایگی، منطقه ای و بین المللی ضرورت حضور رسانه جمهوری اسلامی ایران را مضاعف ساخته است متاسفانه شبکه‌های برون مرزی صدا  و سیما که تریبون‌های رسمی کشور در خارج هستند دچار مشکلات جدی و محدودیت‌های ناشی از عدم تخصیص به موقع بودجه ارزی شدند. رسانه‌های برون مرزی کشورمان که در صف نخست رسانه‌های مقاومت قرار دارند و متناسب با پیام جهانی انقلاب اسلامی سال‌هاست در راستای مقابله با ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی و نیز معرفی ظرفیت‌ها و واقعیت‌های کشورمان و تبیین مواضع به حق جمهوری اسلامی فعالیت می کنند اخیراً  یک به یک در حال قطع شدن از ماهواره هستند. در هفته‌های اخیر انباشت بدهی ارزی و عدم اقدام عاجل نهادهای مسئول گریبان شبکه های الکوثر، سحر اردو، پرس تی وی، آی فیلم انگلیسی و رادیو دری برون مرزی را گرفته و موجب قطع پخش آنها در مناطق هدف شده است.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست داریم دولت محترم و دستگاه اصلی تخصیص بودجه ارزی به رسانه ملی یعنی سازمان برنامه و بودجه ضمن اقدام عاجل برای حل فوری این مشکل، پاسخی شایسته برای موارد زیر داشته باشد :

چرا بودجه ارزی رسانه‌های برون مرزی ظرف شش سال گذشته به یک سوم قبل کاهش یافته است؟

چرا به رغم ضرورت ‌های ناشی از گسترش اقتدار منطقه و جهانی جمهوری اسلامی توجهی به افزایش نیازهای زیرساختی و  بنیه برنامه سازی رسانه های برون مرزی نشده  و بلکه به جای حمایت موظف از آنها این رسانه‌ها در تنگنا نیز قرار گرفته اند؟

چرا بی توجهی به نیروی انسانی خاص و ویژه این معاونت باعث شده تعداد خبرنگاران فعال شبکه‌های برون مرزی ما در کشورهای مختلف به حدود یک چهارم در طول پنج سال گذشته افت کرده و نفس شبکه‌های خبری بین المللی کشور تنگ شود؟

به چه دلیل تخصیص و پرداخت بودجه ارزی صدا و سیما طبق گردش کار قانونی که باید از حداقل ۵ ماه پیش انجام می‌شد تا کنون به تاخیر افتاده که تاثیر منفی مستقیم آن بر روی تبلیغات بین المللی جمهوری اسلامی مشهود است و علاوه بر آسیب حیثیتی به کشور فعالیت  های رسانه ای بین المللی رسمی کشور را فلج کرده است و لذا درخواست موکد و جدی ما از دولت محترم به شرح ذیل است :

تأمین فوری نیاز شبکه‌های برون مرزی و رفع مشکلات بدهی‌های انباشته شده ارزی صدا و سیما به ویژه در حوزه برون مرزی

پیش بینی و تثبیت ردیف بودجه مناسب ارزی جداگانه برای شبکه های برون مرزی در بودجه صدا  وسیما و تخصیص فوری و به موقع آن

حمایت فوری و خاص بودجه ای از پروژه‌های به تأخیر افتاده و بر زمین مانده در حوزه رسانه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی به ویژه شبکه‌های فرانسوی روسی و ترکی

امضاء کنندگان این نامه معتقدند حمایت و پاسداری از رسانه‌هایی که به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی پا گرفته‌اند وظیفه همگان بوده و هیچ مسئولی حق ندارد خاکریزهای دیپلماسی رسانه ای جمهوری اسلامی ایران را تسلیم دشمن کند.

ضمن آنکه خواستار آنیم که دولت محترم با قید فوریت از ادامه روند تضعیف فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی جلوگیری نماید، اعلام می‌کنیم در صورت ادامه بی‌توجهی به این مهم در مراحل بعدی از ابزارها و ظرفیت‌های قانونی خود برای پایان دادن به این روند استفاده خواهیم کرد.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.