تحولات منطقه

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تشکیل مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی و فعالیت معین‌های اقتصادی در این استان گفت: برای رونق اقتصادی باید نهضت فرهنگی ایجاد شود.

 رونق اقتصادی نیازمند نهضت فرهنگی است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا رزم حسینی در نشست بررسی عملکرد یک ساله معین‌های اقتصادی شهرستان کاشمر افزود: همه مسوولان باید بدون دادن شعار به صورت عملیاتی وقت خود را وقف حوزه اقتصاد، اشتغال، آبادانی و خدمت کنند تا آثار آن را در سایر عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی با کاهش آسیب‌های اجتماعی و کم شدن پرونده‌های دستگاه قضایی ببینیم.

وی ادامه داد: مشکلات کشور مربوط به نظام‌های اداری است و بوروکراسی امروز ارتباطی به این دولت و آن دولت ندارد بلکه ساختار موجود فسادزاست و انگیزه را در مدیران از بین می‌برد.

استاندار خراسان رضوی گفت: در حال حاضر سالانه ۷۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت می‌شود که ۹۰ درصد این تسهیلات متعلق به ۱۰ درصد افراد حقیقی و حقوقی است لذا باید مجلس شورای اسلامی  در این موارد مداخله نموده و به سوی طرح‌های نو و کاهش بوروکراسی اداری برود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر و در شرایط تحریم و نبود پول نفت باید به ظرفیت‌های موجود هر منطقه توجه داشت افزود: ۸۰ درصد درآمد مردم کاشمر از بخش کشاورزی متعلق به ۱۰ درصد مردم است حال آنکه می‌شود با احیای شرکت‌های توسعه زراعی این بخش را احیا کرد.

رزم حسینی با اشاره به توفیقات کسب شده توسط معین‌های اقتصادی در استان خراسان رضوی ادامه داد: در زمینه فضای کسب و کار کشور در رتبه ۲۸ قرار داریم که بخش اعظم موارد مربوط به این شاخص ارتباطی به تحریم‌ها ندارد بلکه مربوط به داخل و به دلیل کاغذ بازی‌هاست و با تلاش مجلس برای رفع این معضلات می‌توان از ظرفیت‌های کشور بیشتر بهره برد.

وی با بیان اینکه امروز سیاسی ترین کار در استان، کار اقتصادی است گفت: هیچ چیز در استان نباید حاشیه ساز شود و اختلاف ایجاد کند.

استاندار خراسان رضوی افزود: مدل مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی در استان توانسته است همه اجزای حاکمیتی را برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی افراد جامعه همراه کند اما برای توجه بیشتر به این مقوله نیاز به فرهنگ سازی است و انتظار می‌رود ائمه جمعه و روحانیون و علما در این زمینه بیشتر همکاری کنند.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: موفقیت طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با کار جهادی مدیران مضاعف می‌شود مشروط براینکه اعتبارات عادلانه تقسیم شود.

حجت الاسلام محمدجواد نیک بین افزود: عدم رعایت عدالت در تقسیم اعتبارات باعث شده برخی شرکت‌های تولیدی توانمند در شهرستان به دنبال ایجاد دفتر کار در تهران باشند تا از قافله اخذ اعتبار و تسهیلات عقب نمانند.

وی با تاکید بر لزوم افزایش اعتبارات استانی و تخصیص عادلانه سهم شهرستان‌ها ادامه داد: عدم قبول تضامین املاک روستایی برای شرکت‌های تولیدی شهرستان از سوی بانک‌ها دردسرساز شده است.

این نماینده مجلس گفت: چند طرح در این شهرستان برای اخذ تسهیلات به صندوق توسعه ملی ارجاع شده که با پیگیری مدیران استانی می‌تواند مسیر توسعه شهرستان را هموارتر کند.

فرماندار کاشمر نیز در این مراسم گفت: پنج معین اقتصادی طی یک سال اخیر فعالیت خود را در این شهرستان آغاز نموده و دستاوردهای خوبی برای منطقه داشته‌اند.

مسلم ساقی افزود: با اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در استان خراسان رضوی و انتخاب معین‌های اقتصادی فضای کسب و کار در شهرستان‌های استان نیز تغییر کرد و رویکرد عمرانی در روستاها به سوی اشتغالزایی سوق یافت.

وی ادامه داد: در این مدت ۲۱ جلسه اقتصاد مقاومتی در شهرستان برگزار شده و ۲۲ تفاهمنامه با سرمایه گذاری ۳۶۵ میلیارد تومان انجام شده است.

فرماندار کاشمر گفت: در حال حاضر سه بنگاه اقتصادی مستعد برای فعالیت به عنوان معین اقتصادی در منطقه شناسایی شده و امید است با فعالیت‌های پرثمر آنها شاهد رونق اقتصادی منطقه و توانمندسازی آحاد جامعه باشیم.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.