تحولات منطقه

اظهارات وزیر هوانوردی پاکستان در باره "گواهینامه‌های جعلی" خلبانان این کشور واکنش‌های زیادی را برانگیخته است. چند کشور قرارداد خود با خلبانان پاکستانی را تعلیق کرده‌اند.

واکنش‌ها به "گواهینامه‌های جعلی" خلبانان پاکستانی/ تعلیق قرارداد چند کشور با خلبانان پاکستانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: اظهارات وزیر هوانوردی پاکستان در باره "گواهینامه‌های جعلی" خلبانان این کشور واکنش‌های زیادی را برانگیخته است. چند کشور قرارداد خود با خلبانان پاکستانی را تعلیق کرده‌اند.

گزارش دویچه وله؛ کویت، امارات متحده عربی، ویتنام و چند کشور دیگر قراردادهای خود با خلبانان و مهندسان پرواز پاکستانی را لغو کردند.

این اقدام، واکنش به اظهارات چودری غلام سرور خان، وزیر هوانوردی پاکستان است. او روز جمعه، ششم تیر (۲۶ ژوئن) در گزارش خود به نمایندگان پارلمان کشورش گواهینامه ۲۶۲ تن از خلبانان پاکستانی را "مشکوک" اعلام کرده و وعده داده بود که جلوی فعالیت آنان گرفته می‌شود.

به گفته او، به احتمال زیاد این خلبانان خود در امتحان‌های خلبانی شرکت نکرده‌اند بلکه برای این منظور افراد دیگری را "خریده‌اند".

به گفته خان، در حال حاضر ۱۴۱ تن از این خلبانان در سازمان هواپیمایی پاکستان (PIA) کار می‌کنند، نه نفر برای "بلو ایر" و ده نفر برای شرکت "سرور".

تلنگر بررسی گواهینامه خلبانان پاکستانی را سقوط یک هواپیمای مسافربری در خردادماه سال جاری زد. از میان ۹۹ سرنشین این هواپیما تنها یک نفر جان سالم به‌در برد.

یک مقام سازمان هواپیمایی پاکستان به خبرگزاری رویترز گفت، ظاهرا خلبان پیش از فرود چرخ‌های هواپیما را باز نکرده بود.

در پی سقوط این هواپیما دولت پاکستان تصمیم به اصلاحات در سازمان هواپیمایی و بررسی سوابق خلبانان گرفت.

واکنش‌های داخلی و خارجی

افشاگری وزیر هوانوردی پاکستان در باره خلبانان جعلی باعث تعلیق قرارداد شرکت‌های هواپیمایی چند کشور با خلبانان پاکستانی شده است.

به گزارش گل بخاری، روزنامه‌نگار پاکستانی، کویت قرارداد هفت خلبان و ۵۶ مهندس پرواز پاکستانی را تعلیق کرده است.

فدراسیون بین‌المللی جهانی اتحادیه‌های خلبانان خطوط هوایی نیز از تقلب خلبانان پاکستانی ابراز نگرانی کرده و خواهان شفاف‌سازی در این زمینه شده است.

اتحادیه خلبانان پاکستان و شرکت‌های هواپیمایی این کشور نگران پیامدهای ناخوشایند افشاگری وزیر هوانوردی هستند. رئیس اتحادیه خلبانان معتقد است که این اقدام موقعیت خلبانان و مهندسان پرواز پاکستانی در سراسر جهان را تضعیف کرده است.

تعداد کل خلبانان پاکستانی ۸۶۰ نفر اعلام شده است. ۷۵۳ تن از آنان کارمند شرکت‌های داخلی هستند و ۱۰۷ خلبان برای شرکت‌های خارجی کار می‌کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.