به گزارش قدس آنلاین، محمد رشتی باف ضمن نظارت بر فرآیند تولید تا عرضه ۱۱ هزار و ۸۲۰ تن گوشت قرمز در خراسان رضوی، اظهار کرد: طی ۳ ماهه اول سال جاری، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی از ورود ۴۶ تن گوشت حاصل از این دامها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم ساختن آن اقدام کردند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، دام کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از ۲۴۲ هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند، گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآوردههای خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
رشتی باف گفت: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسبهای سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد از طریق شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵و ۳۷۲۵۰۰۳۵(شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما