تحولات لبنان و فلسطین

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲۶۹۱ بیمار جدید کووید-۱۹ در طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و در عین حال بر لزوم پرهیز از سفرهای غیرضرور در شرایط فعلی بویژه به استان‌های خراسان رضوی و مازندران تاکید کرد.

شمار جان‌باختگان کرونا در کشور از ۱۲ هزار تن گذشت/ از سفر غیرضروری به مازندران و خراسان رضوی بپرهیزید

به گزارش قدس آنلاین: دکتر لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۸ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۵ مورد بستری شدند.

وی افزود: به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر رسید.

لاری همچنین گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۸۴ نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۲۰۹ هزار و ۴۶۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۳۳۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین ادامه داد: تا کنون یک میلیون و ۸۷۲ هزار و ۳۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشت فردی و اجتماعی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها، فاصله‌گذاری اجتماعی و بویژه استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل، گفت: استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان‌های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی همچنین گفت: استان‌های تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان و اردبیل در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری تاکید کرد: مردم جدا از سفرهای غیرضروری و به ویژه سفر به استان‌های خراسان رضوی و مازندران خودداری کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمدآبادی ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
    0 0
    وضعیت کرونا به قول مسئولین و آمار ارائه شده بدتر شده ولی سازمان سنجش و بعضی از مسئولین اسرار به برگزاری کنکورهای ارشد و دکتری دارند! آیا ایشان به این نکته توجه ندارند که شرکت کنندگان از شهرها و از اقصی نقاط کشور به مراکز استان ها و دانشگاه های بزرگ وارد می شوند و پس از آزمون به شهرهای خود باز می گردند و جناب کرونا را با خود به سراسر کشور منتقل می کنند!؟ (مخصوصا حالا که سازمان بهداشت جهانی اظهار داشته که از طریق هوا هم منتقل می شود)؛ گیریم که در برگزاری آزمون همه پروتکل های بهداشتی رعایت شود مسیر طی شده قبل از آزمون از شهرستان تا محل برگزاری آزمون و اقامت پس از آزمون در شهرهایی مثل مشهد، تهران، اصفهان، قم و ... سپس بازگشت به شهرهای خودشان، بی ریسک است؟ توجه شده که پس از برگزاری آزمون به دست خودمان شبکه ای از انتقال را در کشور ایجاد کرده ایم!؟ البته آزمون سراسری برای ورود به دانشگاه ها چون در همه شهرها برگزار می شود و شرکت کنندگان بومی محل خود هستند با ریسک بسیارکمتری برخوردار است مخصوصا که در اواخر مرداد برگزار می شود ولی آزمون ارشد و دکتری این طور نیست. بهتر است عاقلانه تر برخورد شود و آزمون های ارشد و مخصوصا دکتری هم به زمان سنجیده تری انتقال یابد (در این مورد وزارت بهداشت است که با عنایت به استفاده از متخصصین و کارشناسان اهل فن مخصوصا اپیدمیولوژیست های آن صاحب نظر است و شایسته است اقدام نماید).