تحولات لبنان و فلسطین

رییس دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور وضعیت شیوع کرونا را در این شهرستان شکننده توصیف و بیان کرد: شهروندان ساکن این شهر بدانند نه کارمندی برای ارایه خدمت و نه تختی برای بستری در بیمارستان داریم لذا اگر موازین و پروتکلهای بهداشتی بطور کامل و با دقت رعایت نشوند امکان بستری افراد مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای نیشابور وجود نخواهد داشت‌.

اتمام حجت رییس دانشکده علوم پزشکی با شهروندان نیشابوری

به گزارش قدس آنلاین، محسن عظیمی‌نژاد  در نشست فوق‌العاده ستاد مبارزه با کرونا با حضور فرمانداران نیشابور، فیروزه و زبرخان و با دستور بررسی وضعیت بیماری کووید ۱۹ در این منطقه افزود: امروز مجبور شدیم بخش شیمی درمانی بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور را برای افزایش تخت برای مبتلایان به کرونا تخلیه و به بیمارستان حکیم ‌منتقل کنیم تا بتوانیم ظرفیت ها را افزایش دهیم ولی خدمات دیگر تحت الشعاع قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: ۲۰۰ نفر از پرسنل دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور درگیر کرونا شده‌اند که از این تعداد ۹۸ نفر از کادر درمانی هستند.
فرماندار نیشابور هم در این نشست گفت: در حالی که برگزار تجمعات ممنوع اعلام شده است طی روزهای گذشته شاهد برگزاری انواع مراسم هستیم و در یک مراسم عروسی در نیشابور طبق آماری که رسید ۲۰ نفر مبتلا شدند.
علیرضا قامتی افزود: نمی‌توانیم‌ به دلیل تحریم‌های اقتصادی تصمیم‌هایی را بگیریم اما وقتی تصمیم گرفته می‌شود بازگشایی باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد و باید دید آیا واقعا این اتفاق می‌افتد؟ در عمل طی این‌۲ماه اثبات گردید که این اتفاق نمی‌افتد.
وی ادامه داد: نکته اینجاست که چگونه افرادی را که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند تشویق و با افرادی که رعایت نمی کنند برخورد شود و بخش نظارتی را در این بخش تقویت کنیم.
فرماندار نیشابور گفت: هیچ چیزی با جان انسان قابل مقایسه نیست و به طور قطع معیشت مردم همراه با رعایت پروتکل‌های اجتماعی باید مورد توجه قرار بگیرد اما وقتی که اطمینان داریم امکان رعایت پروتکل‌ها وجود ندارد ناگزیر هستیم برای نجات جان انسان‌ها تعطیلی اعلام کنیم.
وی افزود: برخی از اصناف پروتکل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت می‌کنند ولی در برخی دیگر این‌گونه نیست و زمانی‌ که پروانه فعالیت برای شخصی صادر می‌گردد وظیفه نظارت بر آن را هم داریم.
قامتی وی با اشاره به این که  ویروس کرونا مشخصه ثابتی ندارد ادامه داد: باید هرکدام از ما احساس کنیم که ناقل این ویروس هستیم و با رعایت مسوولیت اجتماعی‌مان فرهنگ‌سازی را از خودمان شروع کنیم.
وی گفت: برای فرهنگ سازی باید فعالان حوزه دینی و اجتماعی و رسانه‌ها پای کار بیایند و از همه ظرفیت‌های شبکه‌های مجازی استفاده شود.
فرماندار نیشابور افزود: مصوبات جلسات شورای تامین و ستاد کرونا لازم الاجراست و باید به سرعت اجرایی گردد و اگر توان اجرایش را نداریم مصوب نکنیم‌.
۵۰درصد مردم‌ نیشابور از ماسک استفاده می‌کنند
فرماندار نیشابور همچنین اظهارداشت: از زمانی که استفاده از ماسک اجباری شده طبق برآوردی که دیروز شده در نیشابور فقط ۵۰درصد مردم از ماسک استفاده می کنند.
وی افزود: وضعیت نیشابور از قرمز هم بالاتر است و در گام اول همه برای فرهنگ‌سازی باید تلاش کنیم و مصوبات شورای تامین به طور جدی اجرایی شود در غیر این صورت ناگزیر هستیم در چارچوب‌های قانونی رفتار کنیم.
قامتی ادامه داد: محدودیت‌ها برای مراکز تجمعی اعمال می‌شود و به ما اثبات شده برخی از این مراکز در چارچوب پروتکل‌های بهداشتی هم نمی‌تواند فعالیت داشته باشند.
وی گفت:تصمیمات ستاد مقابله با کرونا در سطح شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان باید به صورت مشترک بر اساس نظر دانشکده علوم پزشکی نیشابور به عنوان دبیرخانه ستاد مبارزه با کرونا اتخاذ گردد.
فرماندار نیشابور افزود: باید به مردم اعلام کنیم که در کدام بخش‌ها بیشتر درگیر هستیم و تیم‌های ارشادی برای تشویق مردم جهت استفاده از ماسک ایجاد گردد.
وی ادامه داد: در شرایط بحرانی انتظار می‌رود پزشکان به کمک‌ دانشگاه بیایند که تاکنون این اتفاق نیفتاده است و در گام اول اگر داوطلبانه حضور پیدا نکردند به طور قطع باید متناسب با نیازی که داریم در کنار دانشکده علوم‌پزشکی حضور پیدا کنند تا شرایط مدیریت گردد.
قامتی گفت: یکی از اشکالات جدی این است که وقتی شرایط از قرمز به زرد عبور می‌کند حساسیت‌ها کاهش می‌یابد در حالی که رعایت پروتکل های بهداشتی در همه شرایط قرمز، زرد و سفید اجباری است.
وی افزود: به طور قطع محدودیت ها از امروز به مدت ۱۴ روز ادامه خواهد یافت و در صورت ادامه این وضعیت تمدید خواهد شد و تمامی مراکز تجمعی باید تعطیل شود.
فرماندار نیشابور ادامه داد: وضعیت موجود یک بحران ترکیبی است و در حالی که به شدت درگیر جنگ اقتصادی هستیم همزمان دچار یک بحران جهانی شده‌ایم دشمن‌ می‌خواهد از این شرایط برای ناامید کردن مردم استفاده کند که نباید از آن غفلت کنیم.
وی گفت: بخشی از شرایط اقتصادی فعلی به خاطر نحوه مدیریت است ولی بخش عمده آن ناشی از تحریم‌های ظالمانه‌ای است که هر روز تشدید می‌گردد و برای مقابله باید همه درکنار یکدیگر قرار بگیریم و هر بخش، مجموعه و گروهی نباید نگاهش این باشد که جداگانه می‌تواند تصمیم‌گیری کند.
فرماندار فیروزه نیز در نشست فوق‌العاده ستاد مبارزه با کرونا در محدوده شهرستانهای نیشابور، فیروزه و زبرخان گفت: در هم‌تنیدگی شهرستانهای نیشابور، فیروزه و زبرخان وضعیت یکسانی را برای آنها  رقم می‌زند.
ابوالفضل حکیم‌پور افزود: طی چند هفته اخیر وضعیت شهرستان فیروزه سفید اعلام شد و به همین خاطر برخی از مراسم به این منطقه منتقل شد که باعث شد وضعیت فیروزه از سفید ناگهان به قرمز تغییر پیدا کند.
وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل عمومی مقرر گردیده با ۵۰ درصد ظرفیت و با ماسک خدمت رسانی انجام شود. 
فرماندار فیروزه گفت: هرگونه تصمیم سخت‌گیرانه‌تر موجب نارضایتی‌های بیشتر می‌شود اما حساسیت مردم در سطح شهر و روستاهای فیروزه کاهش یافته به نحوی که گسترش بیماری کرونا امروز از شهرهای فیروزه به روستاها کشیده شده است.
فرماندار زبرخان هم در نشست فوق‌العاده ستاد مبارزه با کرونا در شهرستانهای نیشابور، فیروزه و زبرخان گفت: زبرخان پس از نیشابور بیشترین تعداد واحدهای صنفی را دارد که نیازمند توجه ویژه برای نظارت جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.
یحیی سلیمانی افزود: از روز گذشته با توجه به وضعیت قرمز تمامیمراسم و نمازجمعه تعطیل شد و در شهرک صنعتی خیام نیز همه واحدهای صنعتی موظف به رعایت کامل و دقیق پروتکل‌های بهداشتی هستند.
سردار حسین سلیمانی فرمانده تیپ زرهی ۲۱ امام رضا(ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در نیشابور هم در این نشست مشترک گفت: در اردیبهشت ماه به خاطر فشارها تحت عناوین مختلف اقتصادی پروتکل‌هایی تعیین شد و بازار بازگشایی شد و امروز باید با همکاری و هماهنگی همه این شرایط را تغییر دهیم.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.