به گزارش قدس آنلاین، محمد میری دیسفانی عنوان کرد: پیشبینی میشود در سال جاری با این حجم جوجهریزی میزان ۱۶۵۰ تن مرغ زنده در شهرستان تولید شود.
وی با اشاره به وجود ۲۷ واحد مرغداری در تایباد افزود: از این تعداد ۲۵ واحد به طور کامل فعال هستند و مجموع ظرفیت آنها در هر دوره ۵۹۳ هزار قطعه است.
میری دیسفانی بیان کرد: عدم بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی مرغداران از جمله دلایل افزایش جوجهریزی به شمار میرود.
وی ادامه داد: اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی، نظارت بر فاصله زمانی جوجهریزی، نظارت بر توزیع واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری، از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماریهای طیور است.
مدیر جهادکشاورزی تایباد تاکید گرد: مرغداران با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در تمام مراحل پرورش از جمله خرید جوجه، حمل و نقل جوجهها، ایجاد سالنهای پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجهها، علاوهبر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم هستند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما