به گزارش قدس آنلاین، محمد صادق براتی در جلسه هماهنگی برنامههای دهه امامت و ولایت اظهار کرد: شیوع بیماری کرونا و نحوه انتقال آن باعث شد که بسیاری از مراسم و تجمعات مذهبی در مناسبتها در راستای پیشگیری از شیوع و انتقال ویروس با محدودیتهایی مواجه شود.
وی با بیان اینکه امسال حتما تمام پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی در برنامههای دهه امامت و ولایت استان رعایت میشود، افزود: به همت فعالان و نهادهای فرهنگی برنامههای متنوعی در سطح شهر مشهد و فضای مجازی برگزار خواهد شد.
وی افزود: فضاسازی شهری مناسب و متناسب با ایام عید قربان و غدیر، فضاسازی محیطهای اداری مشهد و سراسر استان، راهاندازی کاروانهای سرودخوانی و اجرای برنامههای شاد با مشارکت نهادهای فرهنگی و آستان قدس رضوی، خطبهخوانی غدیر در فضای باز مساجد با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی، خطبهخوانی غدیر در فضای مجازی با مشارکت گروهها و نهادهای مختلف مذهبی و اجتماعی، پویش خادمان علوی، تولید محتواها و پکهای فرهنگی برای خانوادههای کارکنان دولت بخشی از برنامههای فرهنگی عید قربان تا غدیر خم است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: برگزاری مراسم شعرخوانی و نشستهای فرهنگی در باب غدیر در فضای مجازی، حضور پررنگ کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و استفاده از ظرفیت آنان در فضای مجازی از دیگر برنامههای این دهه است.
براتی تاکید کرد: برنامهریزی برای قشر کودکان و نوجوانان برای بهرهمندی بیشتر و درک مبانی غدیر و استفاده از فضای معنوی ایام دهه امامت و ولایت در دستور کار نهادهای فرهنگی و بنیاد بینالمللی غدیر خم قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ادامه حرکت کمکهای مومنانه به اقشار آسیبپذیر، مرحله دوم این کمکهای مومنانه آغاز شده و انشاءالله با همکاری و همراهی مسئولان، نهادهای مردمی و مذهبی و خیران این مهم با عنوان احسان علوی در دهه ولایت و امامت با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.
براتی بیان کرد: طرح زیارت نیابتی بارگاه منور رضوی به صورت پایلوت در وزارت کشور و در ایام عید غدیر انجام میشود و در صورت موفق بودن در مناسبتهای بعدی در سطح تمامی وزارتخانهها اجرایی است.
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی با اشاره به اینکه تولید برنامههای فرهنگی در فضای مجازی خصوصا از زمان شیوع ویروس کرونا افزایش یافته است، اظهار کرد: علیرغم اینکه تولیدات فاخر و محتواهای فرهنگی مناسبی در ایام مختلف سال در فضای مجازی در حال نشر است، اما این برنامهها از انسجام لازم برخوردار نبوده که ضروری است در ایام دهه امامت و ولایت موج جدیدی از تولیدات فرهنگی با انسجام و هماهنگی لازم تولید و منتشر شود.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما