تحولات منطقه

۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
کد خبر: ۷۱۳۶۱۱

گیلان- مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: بیماری تب کریمه کنگو در کمین مصرف کنندگان گوشت دامی است که به صورت سنتی کشتار می شود.

کشتار سنتی دام خط قرمز دامپزشکی گیلان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی گیلان ،سهراب عاقبتی گفت: برای نظارت بر کشتار دام در عید قربان امسال ۲۲ اکیپ ثابت و ۲۵ اکیپ سیار خدمات رسانی های لازم را انجام خواهند داد که در مجموع ۸۹ نفر هستند.

وی افزود: در این اکیپ ها ۳۰نفر دامپزشک،۶۳نفر بازرس دامپزشکی و ۱۶نفر ناظر شرعی مشغول فعالیت هستند.

عاقبتی با تاکید بر اینکه ضروری است تا همه نذورات دامی در این روز حتما در کشتارگاهای صنعتی، ذبح و پوست کنی شوند و حتی ۲۴ساعت در سردخانه های این مراکز نگهداری شوند، خاطرنشان کرد: در این مراکز سلامت دام و نوع کشتار آن به صورت کاملا بهداشتی انجام می شود و در چنین شرایط بیماری کرونا ویروس لازم است از کشتارهای سنتی پرهیز و از هرگونه تجمعات مردم در مراکز خیریه برای کشتار دام پرهیز شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.