به گزارش قدس آنلاین، علی طاهریان امروز در نشست خبری که در محل سالن همایشهای فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به وجود ۳۳ هزار دانشآموز پیش دبستانی و مقاطع مختلف به تنهایی نمیتوانیم به خوبی مسائل را مدیریت کنیم و نیازمند همراهی خبرنگاران هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال برای بازگشایی مدارس تصمیماتی پیشبینی و اتخاذ شده است، در وضعیت سفید پایدار دانشآموزان در مدارس حضور خواهند داشت، در وضعیت زرد حضور دانشآموزان به دو صورت مجازی و نیمه حضوری خواهد بود و در وضعیت قرمز نیز مطالب از طریق فضای مجازی دنبال میشوند.
مدیر آموزش و پرورش کاشمر با بیان اینکه بر اساس آنچه اعلام شده در هر شرایطی مدارس از ۱۵ شهریور ماه بازگشایی خواهند شد، عنوان کرد: اگر چه هر دانشآموز سرانهای دارد، اما این میزان سرانه کفاف مخارج مدارس را نمیدهد. در شهرستان کاشمر دغدغه آموزش فرزندان بسیار شده به طوری که والدین حاضر هستند برای کلاسهای کنکور به صورت زیر زمینی هزینههای ۳۶ میلیون تومانی به استاد پروازی از تهران پرداخت کنند.
طاهریان مطرح کرد: مدارس برای اینکه بخواهند دغدغه والدین را در برگزاری کلاسهای با کیفیت برطرف کنند بر اساس اصل مشارکت شهریهای را تعیین و به اولیاء اعلام میکنند، اما اگر فردی توان پرداخت را نداشت و تحت حمایت بهزیستی و کمیته امداد بود گاه کمک هم میشود.
وی گفت: به طور کلی شهریه مربوط به مدارس غیر دولتی است و اگر کمکی به مدارس دولتی میشود برای کمک به مدرسه است، البته فقط در مدارس استعدادهای درخشان، فرزانگان، شاهد و نمونه دولتی شهریه گرفته میشود.
مدیر آموزش و پرورش کاشمر بیان کرد: اگر چه یکی از افتخارات ادارات آموزش و پرورش این است که مدرسه دو نوبته نداشته باشند و در این راستا با وجود کمبود فضا مدارس یک شیفته شدند، اما امسال به خاطر مشکلات به وجود آمده شاید یکی از مدارس دو شیفته شود.
وی اظهار کرد: دغدغه اصلی ما در شرایط حاضر محتوای آموزشی و توانمند سازی همکاران است به نحوی که شاهد افت کیفیت آموزشی نباشیم به همین دلیل اولویت در سال تحصیلی پیش رو نسبت به سالهای گذشته تغییر کرده است.
طاهریان مطرح کرد: در همین راستا برای معلمان دورههای ضمن خدمت تعریف شده و بر خلاف گذشته اگر نمره قبولی کسب نکنند تجدید میشوند، همکاران باید برای یک ماه اول بازگشایی مدارس تولید محتوا داشته باشند، همچنین به دلیل وضعیت موجود اختیار بیشتری به مدیران برای توانمندسازی همکاران و تصمیمگیری برای امور مدرسه داده شده است.
وی ادامه داد: امسال در مجموع ۲۰ کلاس به صورت دو پروژه مستقل به فضای فیزیکی و تعداد کلاسهای مدارس اضافه میشود، همچنین در ابتدای مهر ماه سه مدرسه و در هفته دولت دو پروژه افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
مدیر آموزش و پرورش کاشمر با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹ پروژه در دست اقدام داریم که عملیات عمرانی برخی از آنها مانند استخر دانشآموزی از ۱۰ سال قبل آغاز شده است، گفت: برای تکمیل استخر آموزش و پرورش ۵ میلیارد تومان نیاز داریم که ۲ میلیارد تومان آن تأمین و ۳ میلیارد تومان دیگر در تعهد نوسازی مدارس است.
وی بیان کرد: همزمان با هفته دولت برای اولین بار در استان مرکز اسناد آموزش و پرورش با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان در کاشمر افتتاح و به بهرهبرداری میرسد، همچنین همزمان با این مرکز موزه علوم با اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان توسط خیرین و منابع داخلی افتتاح میشود.
طاهریان اظهار کرد: اعتبار رصدخانه در محل اردوگاه دانشآموزی با کمک خیرین و اداره کل نوسازی مدارس تأمین شده و تا کنون ۲۵ درصد پیشرفت دارد، اعتبار مورد نیاز پارک مشاهیر منطقه هم از محل کمکهای خیرین تأمین شده و عملیات عمرانی آن به زودی آغاز میشود.
وی مطرح کرد: در سال جاری حدود ۱۱ میلیارد تومان تعهد مشارکت خیرین را برای انجام پروژهها داریم که تفاهمنامه بسته شده و در برخی پروژه تعهد خیرین به طور کامل انجام شده است.
طاهریان در پایان گفت: برای بستر فضای مجازی اینترنت و پهنای باند به خصوص در برخی روستاها با مشکلاتی مواجه هستیم که در این خصوص نقاط کوری که وجود دارد، روستاها و مدارسی که اینترنت ضعیف دارند، شناسایی و به مخابرات اعلام شدهاند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما