تحولات منطقه

نایب رئیس مجلس خواستار پیگیری حقوقی هتک حرمت قرآن کریم و اهانت به پیامبر اکرم(ص) توسط وزارت امور خارجه در مجامع بین‌المللی شد.

وزارت‌خارجه اهانت به قرآن و پیامبر(ص) را در مجامع بین المللی پیگیری کند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پی اقدام موهن نشریه شارلی ابدو در اهانت به ساحت قدسی پیامبر اکرم (ص) در فرانسه و هم‌چنین هتک حرمت قرآن کریم در کشور سوئد، با انتشار یادداشتی خواستار اقدام و پیگیری این دو مسئله در مجامع بین‌المللی توسط وزارت امور خارجه و در دستورکار قرار گرفتن این موضوعات در سازمان همکاری اسلامی شد.

متن این یادداشت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یُریدونَ لِیُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو کَرِهَ الکافِرونَ؛ «سوره مبارکه صف آیه ۸»

اقدام موهن و شرم‌آور اخیر هفته نامه فرانسوی شارلی ابدو در اهانت به پیامبر رحمت حضرت محمد (ص) و همچنین هتک حرمت قرآن کریم در سوئد از سوی مسلمانان و آزادگان جهان قطعاً محکوم است و واکنش امت اسلامی را در پی خواهد داشت.

این اقدامات توسط کسانی صورت می‌گیرد که اکنون دست‌های خود را از چپاول و غارتگری کوتاه می‌بینند و عرصه علم و سیاست و فرهنگ را پس از سال‌ها استعمار و استثمار ملت‌های مسلمان به پویایی اندیشه و تمدن اسلامی باخته‌اند و سودای استیلای دوباره خود را در سر می‌پرورانند.

در اقدام موهنی که توسط هفته نامه شارلی ابدو در کشور فرانسه صورت گرفت، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز با ژست «آزادی بیان» به میدان آمده و به صورت تمام قد از اقدام ضدبشری و ضداخلاقی این نشریه حمایت می‌کند.

از رئیس جمهور فرانسه باید این سوال را پرسید آیا دادگاه‌های فرانسه در ذیل مسئله «آزادی بیان» اجازه می‌دهند که نشریات و رسانه‌های فرانسوی در مورد موضوع «هولوکاست» فقط سوال بپرسند؟ اگر قرار نیست رئیس جمهور در توهین به ادیان و مذاهب مطالب نشریات کشور متبوع خود را داوری و قضاوت کند، چرا روژه گارودی فرانسوی که منکر هولوکاست شد به زندان محکوم شد و زیر شدیدترین مجازات‌های دولت متبوع فرانسه قرار گرفت؟! پس استفاده ابزاری کشورهای غربی از آزادی بیان و به بازی گرفتن واژه آزادی بیان جفایی بزرگی بر انسانیت و حرّیت و آزادی است.

از سوی دیگر، اظهارات رئیس جمهور فرانسه سند دیگری در اثبات وجود دست‌های پلید و شوم برای سازماندهی اقدامات توهین‌آمیز و موهن علیه مسلمانان است که باید این اقدام آنها را در تداوم هجمه‌ای فرهنگی دید که در سال‌های اخیر از سوی محافل پیدا و پنهان صهیونیسم و اجیرشدگان آنها و با چراغ سبز دولت‌های غربی صورت گرفته است.

بر همین اساس هتک حرمت به قرآن کریم در کشور سوئد را باید قطعه دیگری از پازل همان محافل پیدا و پنهان صهیونیست و صحنه گردانی کشورهای غربی دانست. اقدامی که در سوئد رخ داده تحت تأثیر القائات اسلام ستیزانی است که تحت عنوان آزادی بیان، نسبت به دین اسلام و مهاجرانی که از خشونت‌های دست پروردگان غربی‌ها از جمله داعش به اروپا پناه آورده‌اند، نفرت پراکنی می‌کنند.

دشمنان امت اسلامی و در رأس آن‌ها رژیم صهیونیستی، آمریکا و دیگر حامیان استکبار جهانی غرب متوحش برای مقابله با استقبال جهانیان از اسلام ناب محمدی (ص) و ممانعت از استقبال جوانان کشورهای اروپایی به دین مبین اسلام با وقیحانه‌ترین حالت به مقابله با این رویکرد برآمده‌اند و در کشورهای غربی که برای آزادی‌های مسلم شهروندان خود کمترین ارزشی را قائل نیستند با سو استفاده از لفظ آزادی بیان، افرادی که فطرتشان مسخ شده است را به اهانت به مقدسات اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله و سلم) تشویق می‌کنند.

توهین به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص) و قرآن کریم که با هدف اسلام‌ستیزی و تقویت پروژه اسلام هراسی و تفرقه‌افکنی میان مسلمانان و معرفی چهره نازیبا از دین مبین اسلام و نبی مکرم آن تکرار شده و احساسات و عواطف تمامی مسلمانان، موحدان و آزادی خواهان را جریحه دار کرد، گواهی دیگر بر دروغین بودن شعار تکراری حقوق بشر و احترام به ادیان و تمدن‌ها توسط غرب است.

بنابراین در چنین شرایطی که دست رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار و دولت‌های غربی به وضوح عیان شده است. وزارت امور خارجه کشور نباید صرفاً به موضع گیری توسط سخنگوی دستگاه خود اکتفا کند و مقابله با این اقدامات موهن را از سوی مجامع بین‌المللی و حقوق بشری پیگیری نماید و نتایج آن را به مردم عزیز ایران اسلامی گزارش دهد.

مضاف بر این، دستگاه دیپلماسی کشور علاوه بر اینکه این موضوع را به صورت حقوقی در مجامع بین‌المللی پیگیری می‌کند باید تلاش کند تا هر چه زودتر این موضوع در دستور کار سازمان همکاری اسلامی قرار گیرد تا بار دیگر شاهد اینگونه اقدامات موهن و توهین‌های آشکار نباشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.