تحولات منطقه

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بسیاری از سینماداران این استان به این دلیل که بازکردن سالن‌ها کمکی به فروش بلیت نخواهد کرد، تمایلی به بازگشایی سینما ندارند زیرا نمی‌توانند هزینه‌های آن را تامین کنند.

سینماداران خراسان رضوی تمایلی به بازگشایی سینما ندارند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا محمدی  با گرامیداشت روز ملی سینما افزود: شیوع کرونا وضعیت ناگواری را برای سینماداران این استان بوجود آورده و حتی صدور مجدد مجوز بازگشایی از ستاد استانی مقابله با کرونا کمکی به آنان نکرده است.

وی ادامه داد: شیوع کرونا از اسفندماه پارسال و تعطیلی سالن‌های سینما خسارت سنگینی به صاحبان آنها وارد کرد و بسیاری از سینماداران در این مدت مجبور به تعدیل نیروی انسانی خود شدند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: هرچند به مناسبت روز ملی سینما، فروش بلیت برای تماشای فیلم به صورت نیم بها اعلام شده است اما در این استان فقط سینماهای هویزه و آفریقا در مشهد که بعد از صدور مجوز بازگشایی سالن‌های سینما از سوی ستاد استانی مقابله با کرونا بازگشایی داشتند اقدام به فروش بلیت نموده‌اند.

وی افزود: پیگیری‌های بسیار برای جبران خسارت سینماداران انجام شده و امید است با کمک سازمان سینمایی بتوان سالن‌های سینما را با رعایت پروتکلهای بهداشتی به رونق گذشته بازگرداند.

محمدی به ظرفیت خراسان رضوی در تولید فیلم‌های سینمایی اشاره و بیان کرد: بسیاری از فیلمسازان برجسته استان در چند سال گذشته به دلایل شخصی یا موارد دیگر مهاجرت کرده‌اند و در شهری که استقرار یافته‌اند، فیلمهای بلند و کوتاه سینمایی فاخری تولید نموده‌اند.

وی ادامه داد: با این حال انجمن سینمای جوان خراسان رضوی طی چند سال گذشته روند امیدبخشی را در تربیت فیلمسازان جدید طی کرده و تولیدات سینمایی این انجمن جوایز بسیار از جشنواره‌های داخلی و خارجی به دست آورده است.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: چندی پیش نیز انجمن سینمای جوان استان فراخوانی مبنی بر حمایت از تولید فیلمهای کوتاه منتشر کرده و متقاضیان را در نوبت تولید فیلم قرار داده است.

خراسان رضوی ۵۰ سالن سینما با ۱۰ هزار صندلی و ۱۶ موسسه سینمایی دارد که ۱۲۰ نفر در آن شاغل هستند.

براساس جدول برآورد خسارت بخش فرهنگ و هنر استان در بحران کرونا، خسارت اولیه به این تعداد سالن و موسسه سینمایی چهار میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال و خسارت عدم النفع (زیان وارد شده ناشی از تعطیلی کسب و کار) چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال می‌باشد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.