تحولات منطقه

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت اعلام کرد: حداکثر قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ فله برای مصرف کننده ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان تصویب شد که با توجه به وزن، نرخ شانه نیز تعیین خواهد شد.

حداکثر قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ فله برای مصرف کننده ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان/ سقف صادرات تخم مرغ ماهانه ۵ هزار تن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا کلامی در حاشیه ستاد تنظیم بازار در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب، افزود: جلسه امروز کارگروه تنظیم بازار با اولویت توجه به مشکلات بخش تولید تخم‌مرغ و ضرورت اهتمام جدی به حفظ معیشت مردم عزیز کشورمان برگزار شد.

وی ادامه داد: پیشتر نیز جلسه ای با تولیدکنندگان مرغ تخمگذار برگزار کردیم و به بررسی مهمترین مسایل و دغدغه های آنها پرداختیم و برای استمرار تولید آنها تصمیمات جلسه مذکور در جلسه امروز تنظیم بازار مورد تصویب قرار گرفت.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت ادامه داد: با توجه به درخواست تولیدکنندگان و حمایت از تولید تخم مرغ، نرخ هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری ها با قیمت ۱۲ هزار تومان مصوب شد.

حداکثر قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ فله ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان است

کلامی بیان کرد: حداکثر قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ فله برای مصرف کننده نیز ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان تصویب شد که با توجه به وزن، نرخ شانه نیز تعیین خواهد شد.

وی اضافه کرد: سازمان حمایت باید برای تخم مرغ بسته بندی در بسته های اقتصادی تعیین نرخ کند که ملاک عرضه خواهد بود.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار همچنین در خصوص عرضه تخم مرغ با بسته بندی های لوکس نیز تاکید کرد: در این مقطع زمانی که دولت برای یک کالای اساسی مانند تخم مرغ یارانه می پردازد، عرضه این کالا با بسته بندی های لوکس و هزینه های غیرمتعارف شاخص قیمت را در بازار بالا می‌برد و اجحاف به حقوق مصرف کننده می باشد.

سقف صادرات تخم مرغ ماهانه ۵ هزار تن اعلام شد

کلامی همچنین اعلام کرد: برای اینکه افزایش و نوسانات نرخ ارز تاثیر منفی در قیمت داخلی نداشته باشد، سقف صادرات تخم مرغ را ماهانه ۵ هزار تن تعیین کردیم که مجوز صادراتی در سقف ۵ هزار تن با مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی و تشکل تولیدی ذیربط خواهد بود.

وی با بیان اینکه ارزش صادراتی پایه تخم مرغ در گمرکات تعیین می شود، گفت: برای مهرماه با توجه به مصوبه ستاد تنظیم بازار ۲۵۰۰ تومان برای عوارض در نظر گرفته شده است و گمرک از ابتدای مهرماه باید این عوارض را از صادرکننده دریافت کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.