به گزارش قدس آنلاین، این روزها با شروع سال تحصیلی در شهرستانهایی مانند گناباد که وضعیت آن قرمز اعلام شده بحث حضوری و یا غیرحضوری بودن کلاسهای درس داغ شده است و از سوی دیگر شاهد هستیم برخی رفتارها زمینه شیوع بیشتر بیماری را فراهم کرده است.
خانوادهها از سویی نگران دانشآموزان هستند و در طرف مقابل ستاد ملی کرونا بر حضوری بودن کلاسها تاکید دارد و بررسیها در سطح مدارس نیز نشان از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی از سویی برخی از دانشآموزان دارد.
عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و ناقل بودن دانشآموز میتواند این ویروس را حداقل در سطح خانواده گسترش دهد؛ از طرفی نبود زیرساختهای لازم آموزش مجازی را نیز سخت کرده است. تعداد زیادی از دانشآموزان گنابادی به کرونا مبتلا شدهاند.
جواد صادقینسب؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همین زمینه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: به تبع آمار بالای روزانه در کشور، در گناباد هم آمار بالاست و آمار فوتیها و مبتلایان روزانه کرونا در گناباد افزایش یافته است.
وی افزود: ۳۹ نفر بیمار کرونایی در حال حاضر در گناباد بستری هستند و متاسفانه ۶۷ نفر فوتی نیز تاکنون داشتهایم و۹۰ درصد مردم در گذشته از ماسک استفاده مینمودند ولی اکنون این آمار در گناباد ۶۰ درصد است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کرونا در شهرستان باید مدارس در گناباد غیرحضوری برگزار شود چون آمار مبتلایان دانشآموزان به کرونا بالاست و تاکنون تعداد زیادی از دانشآموزان گنابادی به کرونا مبتلا شدهاند و در مقاطع ابتدایی دانشآموزان نمیتوانند پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
۷۰ درصد دانشآموزان گناباد در کلاسها حضور یافتهاند
حسین احمدی؛ مدیر اداره آموزش و پرورش گناباد نیز در همین زمینه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: طبق ستاد کرونای کشور در گناباد هم باید کلاسهای درس برگزار شود و از این هفته شیوه آموزشی به ۵۰ درصد دانشآموزان برگزار نخواهد شد یعنی ۵۰درصد حضوری و ۵۰ درصد بصورت مجازی کلاسها برگزار میشود.
وی افزود: ۷۰ درصد دانشآموزان گناباد در کلاسها حضور یافتهاند و حضور دانشآموزان در مدارس اختیاری است اما عدم بازگشایی مدارس، آسیبهای خودش را در آینده خواهد گذاشت.
مدیر آموزش و پرورش گناباد عنوان کرد: اگر امکان این باشد که کلاسها مجازی برگزار شود ما آماده هستیم فقط برای پایه اول تحصیلی ما نگران هستیم و باید در هفته دو جلسه برای آنها کلاس برگزار شود.
وضعیت گناباد همچنان قرمز است
حامد قربانی؛ فرماندار گناباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: وضعیت گناباد همچنان قرمز است و از مردم گناباد بابت رعایت الزامات و پروتکلهای بهداشتی در محرم تشکر میشود و درخواست دارم که همچنان مردم
رعایت کنند و نباید این دستورالعمل ها به فراموشی سپرده شود.
وی ادامه داد: در شهرستان گناباد با جمعیت ۹۲هزار نفری و با داشتن دانشگاه علوم پزشکی و در کنار آن دانشگاه علوم پزشکی مشهد با جمعیت ۵ میلیون نفر باید رنگبندیهای کرونایی تغییر کند و این حق شهرستان اجحاف شده است.
رئیس ستاد پیشگیری از کرونای شهرستان گناباد تاکید کرد: خطر در شهرستان جدی است و باید مردم رعایت کنند تا برای مردم مشکلی پیش نیاید و طبق ستاد کرونای گناباد مصوب کردیم که مدارس غیرحضوری برگزار شود، اما طبق مصوبه ستاد کرونای کشور باید مدارس حضوری برگزار شود.
قربانی بیان کرد: والدین دانشآموزان بایستی کمک حال مدارس در موضوع مصارف ضدعفونی و مقابله با کرونا باشند و ستاد مواسات و همدلی هم باید به کمک مدارس بیایند.
وی افزود: مدارس چندپایه در روستاها با حداکثر ۸ نفر برگزار میشود و از این شرایط سخت کرونا باید با صلابت عبور کنیم. هیئات در دهه اول محرم رعایت کردند و شاهد این بودیم که در ۹۵ درصد هیئات، پروتکلها رعایت شده است و علاوه بر آن به سلامت شهرستان هم کمک نقدی کردند.
فرماندار گناباد اظهار کرد: تنها شهرستانی هستیم که روزانه بیش از ۱۰۰۰ لیتر الکل در گناباد برای استفاده سطح کشور تولید میشود.
بخشداران گناباد معتقد هستند که شرایط برگزاری کلاس های مجازی در روستاها مهیا نیست و اگر قرار به عدم برگزاری کلاسها باشد باید برای موضوع اینترنت فکری اساسی کرد.
علی اکبرموذن رئیس مخابرات گناباد نیز در همین زمینه اظهار داشت: اولین کار برای کلاسهای آنلاین، گروهی جهت مشکلات برگزار کردیم که مشکل اینترنت را برطرف کنیم ولی از این گروه استفادهای نشد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۸۰۰۰ هزار مشترک اینترنت خانگی در گناباد داریم که از اینترنت استفاده میکنند و در روستاهای نوده پشنگ، گیسور و بیمرغ مشکل داریم.
رئیس اداره مخابرات گناباد عنوان کرد: هر خانواده باید یک میلیون جهت استفاده از اینترنت هزینه کنند که برای بعضی از خانوادهها ممکن نیست.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما