تحولات منطقه

اراک - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: احیای موقوفات از برکات و توفیقات انقلاب اسلامی است و براساس موازین دینی آحاد جامعه در برابر حقوق وقف مسئول هستند.

احیای موقوفات از برکات انقلاب اسلامی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،آیت الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در دیدار با کارکنان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی اضافه کرد:  وقف باعث گسترش عدالت در جامعه می‌شود و آثار اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی فراوانی به همراه دارد و از تضادهای طبقاتی به میزان قابل توجهی می‌کاهد و مشارکت مردم را در امور اجتماعی افزایش می‌دهد. 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی یادآور شد: تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب، اشتغال‌زایی، کارآفرینی، حمایت همه جانبه از مرزهای دانشی نو و حوزه دانش بنیان، کشت و صنعت و حمایت از نخبگان از موضوعات محوری است که اوقاف باید در اولویت کار قرار دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha