تحولات منطقه

۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۰
کد خبر: ۷۲۴۶۷۳

تهران-مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران عنوان کرد: تولید ماهیان خوراکی استان رونق گرفته و ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یافته است.

رونق تولید ماهیان خوراکی در تهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،«نغمه نظری» بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ میزان تولید ماهی سردابی در استان تهران چهار هزار و ۱۳۸ تن بود و این میزان در سال جاری به ۶ هزار و ۸۰۰ تن رسیده است.

وی افزود: طی سال گذشته نیز یکهزار و ۱۸۴ تن ماهی گرمابی و پنج هزار و ۶۱۶ تن ماهی سردابی در استان تهران تولید شد که نشان می‌دهد روند تولید ماهیان خوراکی در استان جهشی بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.