به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، نشست رسانه ای فیلم «سلفی با رستم» با حضور حسین قناعت کارگردان، افشین علیزاده فیلمبردار، محمدمهدی گورنگی آهنگساز، راستین عزیزپور، رامین ناصرنصیر، هلیا آهنگری، زهرا جهرمی و مرتضی زارع بازیگران فیلم، ساعتی پیش در خانه اجرایی جشنواره برگزار شد.
قناعت در ابتدای این نشست، گفت: پیش از ورود به سالن شنیدم که یک کودک دیگر باز به خاطر گوشی خودکشی کرده است، از زمانی که این خبر را دادهاند حالم بد است. فکر میکنم این سومین بچهای است که به خاطر تلفن همراه خودکشی میکند، پس تکلیف دانشآموزان با آموزش و پرورش چیست؟ واقعا از این اتفاق متاسفم.
وی در ادامه افزود: قبل از نوشتن فیلمنامه «سلفی با رستم» رمانی به نام «سیاهدل» خواندم و نکتهای که در این کتاب به چشمم خورد همان دغدغه چندین ساله من بود. در واقع به خاطر علاقه زیادی که به شاهنامه داشتم، این فیلم را ساختم.
این کارگردان تاکید کرد: همیشه دوست داشتم که فیلمی با این موضوع بسازم، به نظرم لازم است حداقل یک بار تمام بچهها این کتاب را بخوانند. ویژگی فیلم «سلفی با رستم» این است تاریخی نیست و به سبک امروزی ساخته شده است.
رامین ناصرنصیر بازیگر این فیلم در ادامه این نشست گفت: برخلاف دورهای که نهادهای مختلف در این سینما وجود داشت و در فقدان این نهادها ساختن فیلم کودک بسیار سخت است اما آقای قناعت در این روزگار به صورت حرفهای فعالیت میکند و فیلمهای او تماشاگران کودک را هدف قرار میدهد. این فیلم جایگاه ویژهای دارد و نگاهی به دنیای شاهنامه دارد و بچهها را با تاریخ ایران آشنا میکند.
هلیا آهنگری بازیگر خردسال درباره این فیلم سینمایی عنوان کرد: فیلم سینمایی «سلفی با رستم» درباره شاهنامه است و کودکان را به کتاب خواندن تشویق میکند. به کار با آقای قناعت افتخار میکنم. قبلا درباره شاهنامه خوانده بودم اما اکنون که در این فیلم حضور داشتم، بیشتر درکش می کنم.
راستین عزیزپور دیگر بازیگر خردسال فیلم گفت: از آقای قناعت بابت کاری که برای سینمای کودک انجام میدهد تشکر میکنم، زحمات او برای من و تمام کودکان ایران مهم است زیرا سینمای کودک جدی گرفته نمیشود.
محمدمهدی کورنگی آهنگساز فیلم «سلفی با رستم» در بخش دیگری از نشست تصریح کرد: من هم خبر فوت کودکی که بهخاطر تلفن همراه کشته شده را شنیدم و بسیار غمگینم. آنقدر روزگار ما بیمهر شده است که مجبورم با تسلیت گفتن در سوگ کودکان کشورمان سخنم را آغاز کنم. ما در ماه مهر بیمهر عزیزان زیادی را از دست دادیم. در این ماه استاد شجریان را از دست دادیم
وی با اشاره به این که کار کردن در سینمای کودک در این زمانه سخت است، ادامه داد: حسین قناعت در تمام آثارش حرف دارد. در این فیلم با اثری روبه رو هستیم که چند وجهی است، بخشی از«سلفی با رستم» امروزی و بخش دیگر آن فانتزی است. در این فیلم از گروه ارکستر و ساز چنگ که تاریخی است استفاده کردم، درنهایت میتوانم بگویم که برای خلق موسیقی این فیلم، موسیقی تاریخی، فانتزی و امروزی را تلفیق کردهام.
در ادامه این نشست مرتضی زارع بازیگر فیلم «سلفی با رستم» با اشاره به نقش خود گفت: شخصیتی که در این فیلم نقش آن را بازی کردم، دوگانگی داشت و آقای قناعت روی چگونگی ایفای این نقش تاکید زیادی داشت.
زارع گفت: خوشبختانه به واسطه پدرم که اهل کتابخوانی بود پیش از این با شاهنامه آشنایی داشتم.
افشین علیزاده فیلمبردار این فیلم نیز در ادامه نشست تاکید کرد: نکته خوبی که فیلم «سلفی با رستم» دارد، این است که دغدغه شاهنامه و کتابخوانی دارد که باعث بهوجود آمدن کدهای مشترکی بین منوآقای قناعت شد.
وی افزود: با توجه به لوکیشنهای موجود و روایتهای مختلف، قابهای عریضی را انتخاب کردیم و همچنین برای مخاطب کودک، جذابیت لازم با رنگ و نور به وجود آوردیم.
نظر شما