تحولات منطقه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در هفت ماه امسال ۶۰ واحد صنعتی مستقر در شهرکها و خارج از آنها به همت کلینیک کسب و کار استان به چرخه تولید بازگشتند.

۶۰ واحد تولیدی راکد در خراسان رضوی به چرخه تولید بازگشتند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  علی رسولیان افزود: کلینیک کسب و کار خراسان رضوی در بهار سال گذشته به همت استاندار وقت با مسوولیت شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در این استان راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: این کلینیک مسوولیت عارضه یابی و کمک به احیای واحدهای صنعتی نیمه راکد و راکد در داخل شهرکها و نواحی صنعتی استان و خارج از آنها را برعهده گرفت که در این راستا امسال بهبود وضعیت هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی را هدفگذاری کرده است.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: از این تعداد هزار و ۷۶ واحد به خدمات مشاوره‌ای و کلینیکی نیازمند بودند که طی هفت ماه امسال ۴۰۶ واحد از مشاوره کلینیک کسب و کار، ۶۴ واحد از مراجعه حضوری یا پیگیریهای تلفنی اعضای کلینیک، دو واحد صنعتی از خدمات نهادهای دولتی، ۸۵ واحد از خدمات حمایتی بسیج مهندسین، ۲۴۵ واحد از پایش اولیه هسته‌های عارضه یابی شهرستانها و ۲۲۰ واحد از خدمات کمیسیونهای حمایت قضایی مستقر در شهرکهای صنعتی بهره گرفتند.

وی افزود: از کل واحدهای هدفگذاری شده توسط کلینیک کسب و کار خراسان رضوی در سال جاری، ۵۴ واحد غیرفعال توسط بانکها تملک شده بودند که برای خروج آنها از تملک، اقدامات لازم انجام گرفت.

رسولیان ادامه داد: با ارایه خدمات مشاوره‌ای و کلینیکی در سال جاری مشکل ۷۵۹ واحد صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان یا خارج از آنها حل شد که از این تعداد ۷۰ واحد از خدمات مشاوران بهره گرفتند، مشکل ۴۶ واحد توسط شهرکهای صنعتی، مشکل ۹۸ واحد در هسته‌های عارضه یابی شهرستانها و مشکل ۲۰ واحد از طریق کارگروه‌های بسیج مهندسین حل شد.

وی گفت: مشکل ۴۱۹ واحد صنعتی نیز از طریق صدور مصوبه در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و مشکل ۷۲ واحد صنعتی نیز از طریق صدور مصوبه در کمیسیونهای حمایت قضایی استان حل شد.

معاون استاندار خراسان رضوی افزود: مشکل ۹ واحد صنعتی مربوط به مشکلات کلان کشور بود که به کمیته کارشناسی ستاد تدابیر ویژه اقتصادی استان ارسال شد که تدابیر لازم برای حل آنها اتخاذ گردید.

وی ادامه داد: در نتیجه اقدامات صورت گرفته ۴۲ واحد صنعتی راکد در داخل شهرکهای صنعتی و ۱۸ واحد صنعتی راکد در خارج از شهرکهای صنعتی دوباره راه‌اندازی شدند.

تاکنون در ۴۰ شهرک و ناحیه صنعتی این استان به متقاضیان زمین واگذار شده و ۲ هزار و ۶۸۲ واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان فعالیت می‌کنند.  

پنج هزار و ۸۰۷ پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۱۹۷ هزار و ۵۳۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۷ هزار و ۳۱۴ نفر در خراسان رضوی صادر شده و سهم شاغلان در بخش صنعت و معدن این استان ۳۵.۶ درصد از کل اشتغال و سهم این بخش از کل ارزش افزوده استان ۱۴.۳ درصد است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.