تحولات منطقه

مجموعه تلویزیونی «خانه امن» که در ژانر جاسوسی - امنیتی است که این شب‌ها از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود. 

«خانه امن» پرسکانس‌ترین کار بازیگری من در سینما و تلویزیون بود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه یک، «خانه امن» لایه‌هایی ازعملیات پیچیده مقابله با گروهک تروریستی داعش را روایت می‌کند.
"کمال" سرتیم ضد تروریستی نهاد امنیتی، طبق اخبار واصله مطلع می‌شود که تیم های تروریستی داعش قرار است عملیات‌های خرابکارانه‌ای را در ایران انجام دهند. کمال و تیمش با اطلاعاتِ دریافتی از خارج از کشور به ردزنی یکی از نیروهای داعش می پردازند تا از طریق او بتوانند رابطش در تهران را شناسایی کنند. طی این ماجرا پرونده پیچیده تروریستی و اقتصادی به هم گره می‌خورد. این خلاصه‌ای از داستان سریال خانه امن احمد معظمی است. حالا "حمید رضا پگاه" کاراکتر "کمال" از بازی دراین سریال می‌گوید. 
او درابتدا تاکید کرد: اینکه تکفیرهای داعش قصد عملیات خرابکارانه و تروریستی در برهه‌های مختلف در ایران داشتند، واقعیت مسلمی است که سناریوی خانه امن آن براساس پرونده‌های مستند نوشته شده است. این بازیگر ادامه داد: دراین مجموعه تهدیدات گروهک داعش با کشته شدن یکی و دستگیری دیگری تمام نمی‌شود بلکه به اشکال مختلف درقصه ادامه دارد و پرداخت آن به نظرم جذابیت‌های خاص خودش را دارد.
حمیدرضا پگاه با اشاره به این که جذابیت‌های داستانی سریال همچنان ادامه دارد یادآور شد: خانه امن فراز و فرودهای اساسی خواهد داشت و امیدوارم بیننده آن را دوست داشته باشد. بازیگرسریال "تفنگ سر پر" درباره نیاز تلویزیون به تولید و پخش سریال‌هایی در ژانر امنیتی و جاسوسوسی اظهار داشت: معتقدم در وهله اول کار نمایشی بخصوص درتلویزیون که مخاطب گسترده‌ای هم دارد، این است که باید به شدت سرگرم کننده باشد. یعنی مخاطب با هرسطح آگاهی و سواد، دوست دارد شب سریالی ببیند که او را ابتدا سرگرم کند؛ حالا اگرمحتوای این سریال، جاسوسی و امنیتی بود، در کنار سرگرمی می‌توانند تلاش آدم‌ها درحوزه‌های مختلف را هم ببینند. اینکه داعش برای ایجاد وحشت و ترور همچنین فسادهای مالی مافیاهای اقتصادی در داخل و خارج چه آسیب هایی به جامعه ایران می‌زند، آشنا بشوند که چگونه سعی می کنند جلوی این خرابکاران را بگیرند. البته نباید داستان این مدل سریال ها اغراق آمیز باشد؛ یعنی این که به گونه‌ای نباشد که مخاطب احساس کند قصه از دنیایی که درآن زندگی می‌کند دور است. البته درسینما و تلویزیون باید قهرمان باشد و رویا پردازی هم باشد اما وقتی ما قصد داریم درسریالی حرفی را بزنیم این برای بیننده باید هم باورپذیرباشد هم او بتواند با قصه ارتباط برقرار کند.
بازیگر شخصیت کمال در سریال خانه امن تصریح کرد: سریال‌های با موضوع جاسوسی و پلیسی از سریال های جداب و پرطرفدار درجهان هست که ما درتلویزیون کم به سمت تولید این ژانرها رفتیم اما این ظرفیت درتلویزیون وجود دارد که دراین حوزه آثار بیشتری خلق کند. بازیگر سریال "یک روز قبل" درخصوص دشواری بازیگری سریال خانه امن گفت: من تا حالا درهیچ کاری این همه جلوی دوربین نبودم. تعداد سکانس‌های من دراین سریال خیلی زیاد بود و نزدیک به یکسال (البته غیرازایامی که به خاطر کرونا کار متوقف بود) جلوی دوربین بودم. حمیدرضا پگاه درپایان درباره دلیل آرامش رفتاری و کلامی درسریال‌هایش عنوان کرد: من اصولاً در کارهایم تیپ سازی نمی‌کنم بلکه شخصیت سازی می‌کنم و وقتی بازیگری شخصیت سازی می‌کند باید کاراکتر را از خودش عبور بدهد، این یعنی اینکه ویژگی های خودت را هم با آن تطبیق بدهی؛ به هرحال صدای تو، نگاه تو و فیزیک تو روی شخصیت قرارمی گیرد، حالا این بازیگرهست که چگونه با شخصیت سازی نقش را برای بیننده باور پذیر کند. اگر بیننده توانست با سریال ارتباط برقرار کند یعنی اینکه من توانستم کارم را بعنوان بازیگر درست انجام دهم و امیدوارم این اتفاق در سریال "خانه امن" افتاده باشد.
این سریال به تهیه کنندگی "ابوالفضل صفری"، به غیراز پنج شنبه ها، هر شب حوالی ساعت 22:10 از شبکه سیما روی آنتن می رود. ساعات 1:45، 10:15 و 15 روز بعد این مجموعه بازپخش می شود. در این مجموعه بازیگرانی از جمله حمید رضا پگاه، امین زندگانی، سیما تیرانداز، سامان صفاری، شهروز ابراهیمی، پرویز فلاحی پور، رحیم نوروزی، حمیدرضا عطایی، قربان نجفی، شهره سلطانی، شایسته ایرانی، سپیده خداوردی، شیوا ابراهیمی و سوگل طهماسبی ایفای نقش کرده اند.
انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.