به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، در یکی دو روز اخیر بخشنامه معاونت وزارت بهداشت که متعلق به روز ۲۱ آبان ماه بود منتشر شد که در آن نوشته شده بود: در راستای اجرای بند (۷) مصوبه جلسه ۴۲ ستاد ملی مدیریت کرونا، در مورد عدم جابجایی مسافران دارای تست کرونای مثبت و با عنایت به تسریع در قطع زنجیره انتقال کرونا از تاریخ ۲۸ آبان ۹۹ هر گونه جابجایی مسافر به صورت هوایی، زمینی، دریایی بدون دریافت نتیجه تست کرونا ممنوع است.
این نامه برای بسیاری از افراد ایجاد شبهه کرده بود که ممکن است هیچ فردی نتواند به سفر برود مگر با داشتن برگه تست منفی کرونا. به همین دلیل از روز گذشته با انتشار این خبر، کارشناسانی که در این نامه شمارههای آنان ذکر شده بود، مدام درحال پاسخگویی به سوالات مسافران هستند آنها میگویند که این بخشنامه شبهه ایجاد کرده است درحالی که مانند قبل باید افرادی که قبلاً تست کرونا داده بودند و جواب تست آنها مثبت بوده است، برای انجام سفر میبایست جواب تست منفی خود را به مسئول صدور بلیت تحویل دهند.
در واقع سامانه وزارت بهداشت فهرست افرادی که تست کرونای آنها مثبت شده را در اختیار دارد بنابراین این افراد نمیتوانند تا زمانی که مدت نقاهت آنها گذشته باشد از هیچ وسیله نقلیه عمومی برای جابه جایی استفاده کنند. این بررسی در زمان صدور بلیت انجام خواهد شد. حتی تاکسیهای بین شهری نیز که اطلاعات مسافر را چک میکنند باید این بررسی را انجام دهند.
غیر از آن در زمان استفاده از وسایل نقلیه شخصی نیز این بررسی مجدد انجام خواهد شد به عنوان مثال فردی که ۵ روز قبل بلیت تهیه کرده دوباره باید هنگام استفاده از آن وسیله، تست بیماری و دمای بدن فرد بررسی شود.
اما در این بخشنامه هیچ محدودیتی برای انجام سفرهای با وسایل نقلیه شخصی اعلام نشده است چون بررسی فردی که دچار بیماری است اما با خودروی شخصی سفر میکند، امکان ندارد.
در این باره همچنین داریوش باقر جوان مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در گفتوگو با یکی از برنامههای تلویزیونی بیان کرد: به هیچیک از مسافران مبتلا به ویروس کرونا اجازه سفر داده نمیشود این مصوبه به همه شرکتهای حمل و نقل جادهای ابلاغ شده است شرکتهای حمل و نقلی موظفند قبل از صدور بلیت اتوبوس، تاکسی و مینیبوس برای مسافران، کد ملی آنها را در سامانه مورد نظر وزارت بهداشت وارد کرده و در صورت مجاز بودن و تأیید از سوی وزارت بهداشت میتوانند سفر جادهای با وسایل حمل و نقل عمومی بینشهری داشته باشند.
مدیرکل حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه این سازمان مسئول سفر با خودروی شخصی نیست گفت: غربالگری مسافران از قبل نیز انجام می شده است و اگر مسافری علائم ظاهری داشت اجازه سفر را به او نمیدادیم.
انتهای پیام/
نظر شما