تحولات منطقه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با انتقاد از قطع گاز صنایع در زمستان به خاطر جبران کمبود این انرژی در فصل سرما گفت: باید راهکار جایگزین برای جبران این کمبود یافت تا بخش تولید در این فصل دچار مشکل و توقف فعالیت نشود.

معاون استاندار خراسان رضوی از قطع گاز صنایع در زمستان انتقاد کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علی رسولیان در نشست کلینیک خدمات مشاوره کسب و کار افزود: همینکه تامین گاز بخش خانگی در فصل سرما دچار مشکل می‌شود، اولین اقدام مسوولان قطع گاز صنایع برای رفع این مشکل است.

وی ادامه داد: باید تدبیری اتخاذ شود که از طریق مدیریت مصرف در بخش‌های تجاری و اداری در فصول گرما یا سرما بتوان از کمبود برق یا گاز در شبکه توزیع خانگی جلوگیری کرد تا مجبور به قطع انرژی صنایع در این فصول یا اجبار به کاهش مصرف روزانه آنها نشویم.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: برای تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع، نامه‌ای با امضای استاندار خراسان رضوی تنظیم می‌شود تا سهمیه استانی با برخورداری از گشایش ال- سی ۶ ماهه برای واحدهای تولیدی که نیاز به ورق فولادی دارند، در نظر گرفته و به شرکت فولاد مبارکه اصفهان اعلام شود تا هیچ واحد تولیدی دچار کمبود در این بخش نگردد.

وی در خصوص مشکل کمبود شکر یکی از واحدهای تولیدی خراسان رضوی افزود:با تدبیر وزارت صنعت، معدن و تجارت کل سهمیه شکر استان تا خرداد ماه سال آینده اختصاص یافته و این اختیار به مدیران استان داده شده است که در این مدت شکر را به میزان کافی بین بخشهای صنف و صنعت خود توزیع کنند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: طی دو هفته اخیر ۷۶ واحد تولیدی توسط چهار کارگروه تامین اجتماعی، امور مالیاتی، امور بانکی و امور حقوقی ذیل این کلینیک عارضه یابی شده است.

رضا شجاعی افزود: از این تعداد مشکلات ۱۵ واحد توسط کارگروه تامین اجتماعی رفع و به ۱۰ واحد توسط این کارگروه مشاوره داده شده است، توافقات لازم برای حل مشکل ۱۰ واحد در کارگروه امور مالیاتی انجام گرفته و به هفت واحد نیز مشاوره لازم توسط این کارگروه داده شده است.

وی ادامه داد: مشکل ۳۱ واحد تولیدی نیز توسط کارگروه امور بانکی حل شده و به پنج واحد تولیدی نیز از سوی کارگروه امور حقوقی مشاوره لازم داده شده است.

در این نشست مشکلات مربوط به ۱۸ واحد تولیدی در خصوص تامین مواد اولیه، کمبود نقدینگی، بدهی بانکی، اخذ مجوز از اداره کل استاندارد، ماده ۳۷ قانون تامین اجتماعی، تقسیط بدهی تسهیلات بانکی، مطالبات از شرکت برق، مسدود شدن حسابهای بانکی، منع قانونی در خصوص عرضه محصولات به سایر استانها، طولانی بودن فرآیند صدور پروانه استاندارد، پلمب واحد، قطع گاز و حذف گرانول پلی استر مطرح و راهکارهای لازم برای آنها اتخاذ شد.

کلینیک خدمات مشاوره کسب و کار در چارچوب اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی و عارضه یابی واحدها در شهرکهای و نواحی صنعتی این استان در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ به ابتکار علیرضا رزم حسینی، استاندار وقت خراسان رضوی راه اندازی شد. این کلینیک از مشاوران مجرب و متخصص مستقر در مرکز خدمات فناوری کسب و کار شهرک صنایع غذایی تشکیل شده و طبق برنامه ریزی هر هفته در یکی از شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر می شود تا خدمات خود را ارائه کند.

هدف از تشکیل این کلینیک احصای نیازها، خوداتکایی، کاهش دغدغه صاحبان صنایع و توانمندسازی بیشتر واحدهای صنعتی و تولیدی است که از مهمترین وظایف کلینیک سیار به شمار می رود.  با راه اندازی این کلینیک سیار صاحبان صنایع نسبت به مسائل و موارد مورد نیاز خود بیشتر آشنا می شوند و همچنین به صورت مستقیم در جریان قوانین مختلف قرار می گیرند.

منبع: ایرنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.