به گزارش قدس آنلاین حمیدرضا شیخان اظهار کرد: به طور معمول مرغ از زمان جوجه ریزی تا کشتار حدود ۴۵ تا ۵۰ روز به زمان نیاز دارد، اما حدود ۵۰ روز پیش به مدت ۱۰ روز جوجه ریزی در کل کشور انجام نشد.
وی درباره توقف ۱۰ روزه جوجه ریزی در کشور، توضیح داد: اگرچه قیمت جوجه یک روزه ۲۵۰۰ تومان است، اما حدود ۲ ماه پیش قیمت جوجه یک روزه به ۳۰۰ تومان رسید، به این دلیل کارخانه های جوجه کشی ۱۰ روز تولیدشان را متوقف کردند که امروز شاهد اثرات کمبود و گرانی مرغ در بازار هستیم.
شیخان با تاکید بر اینکه در حال حاضر شاهد کسری مرغ هستیم، افزود: زمانی که عرضه یک محصول در بازار کاهش یابد، به طور طبیعی قیمت آن بالا می رود.
وی با اشاره به کاهش کشتار مرغ در اصفهان، گفت: پیش از این به طور میانگین روزانه ۵۰۰ تن کشتار مرغ در اصفهان داشتیم که اکنون به ۳۵۰ تن کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه پیش از این ستاد تنظیم بازار کشور قیمت هر کیلو مرغ برای مصرف کننده را ۲۲ هزار تومان اعلام کرده بود، گفت: این قیمت تنها مربوط به شرایط عادی است که نهاده های تولید با نرخ مصوب به دست مرغدار برسد، اما اکنون این شرایط در کشور نیست و باید افت جوجه ریزی ۱۰ روزه طی شود تا بازار به روال سابق باز گردد.
نظر شما