به گزارش قدس آنلاین، علی رسولیان در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار کرد: این اقدام برای کنترل قیمت گوشت قطعهبندی شده در بازار است که در این راستا به زنجیرههای تولید گوشت مرغ در استان به اندازه نهادهای که به نرخ دولتی میگیرند و میزان گوشتی که به قیمت مصوب عرضه میکنند، اجازه داده شود بخشی از گوشت مرغ قطعهبندی شده را به قیمت مصوب بفروشند.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت گوشت مرغ در هفته گذشته، کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی ناگزیر از ممنوعیت خروج گوشت مرغ منجمد از استان، ممنوعیت قطعهبندی گوشت مرغ و همچنین توزیع میزان زیادی گوشت مرغ منجمد در خراسان رضوی بود.
رسولیان با اشاره به مصوبات اخیر وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: براساس این مصوبه واحدهای مرغداری که نهاده دریافت میکنند موظف هستند ۳۰ درصد گوشت را به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار کشور عرضه کنند که این مصوبه باید از امروز در استان اجرا شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: این کمیته باید چارچوب محدودیتهای مربوط به خروج دام از خراسان رضوی را نیز بررسی کرده و به یک جمعبندی مشخص در این خصوص برسد که بخش تولید را دچار آسیب نکند.
وی بیان کرد: برای جبران کمبود روغن نباتی در خراسان رضوی طبق مذاکره استاندار با مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران توافق شد به میزانی که روغن نباتی در بازار توسط واحدهای تولیدی استان توزیع میشود، سهمیه روغن خام به خراسان رضوی اختصاص یابد.
رسولیان اضافه کرد: سهمیه روغن نباتی شهرستانهای خراسان رضوی نیز براساس جمعیت آنها اختصاص مییابد و برخی شهرستانها شرایط خاص و جمعیت شناور دارند که باید در اختصاص سهمیهها مدنظر قرار گرفته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سهمیه گوشت مرغ منجمد به قیمت هر کیلوگرم ۱۵۰ هزار ریال در برخی شهرستانها در شرایط گرانی گوشت مرغ جذب نشده و شهرستانها باید در این خصوص پیگیر باشند.
وی عنوان کرد: در حوزه برنج هندی نیز هزار تن سهمیه جدید به خراسان رضوی اختصاص یافته و سازمان تعاون روستایی در توزیع این برنج در روستاها نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.
رسولیان گفت: رویکرد استانداری تأمین و توزیع مناسب و حفظ آرامش بازار و نظارت جدی بر آن است و استاندار در نشست اخیر کارگروه تنظیم بازار استان، دستوراتی پیرامون این موضوع صادر کردند که در حال اجرای آنها هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور، باید کارگروه تعزیرات و کارگروه تنظیم بازار که قانونی و مصوبات آن لازمالاجرا است به صورت منظم در شهرستانها برگزار و اقدامات مؤثر در این بخش اطلاعرسانی شود.
وی با اشاره به اهمیت بحث آرد و نان و توجه به این بخش در خراسان رضوی عنوان کرد: یک بخش از این موضوع مربوط به هزینههای حمل میشود که از هفته گذشته کرایه حمل آرد توسط شرکت تعاون روستایی و شرکت حمل و نقل خلیج فارس ۷۰ درصد افزایش یافته، بنابراین هیچ عذری برای تأخیر در حمل و تأمین به موقع آرد قابل پذیرش نیست.
رسولیان با تاکید بر ضرورت افزایش سهمیه آرد یارانهای یا نیمهیارانهای شهرستانهای خراسان رضوی تصریح کرد: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اخیراً ۱۵۰۰ تن سهمیه مازاد آرد یارانهای دریافت کرده که با توجه به تغییر جمعیتی شهرستانها، سهمیه آنها از آرد متناسب با آماری که شبکه بهداشت هر شهرستان از جمعیت آن شهرستان ارائه میدهد، بازنگری شده و افزایش خواهد یافت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شرکت غله و خدمات بازرگانی یک برنامه مشخصی برای افزایش سهمیه آرد نانواییهای شهرستانها دارد که حتماً باید با نظر فرمانداران این برنامه تدوین و اجرا شود.
وی افزود: از آنجا که توزیع آرد و نان در شهرستانها مشکلات خاص خود را دارد، این اختیار به شهرستانها با نظارت فرمانداران داده میشود که درباره کنترل روی عرضه خارج از شبکه آرد، رسیدگی به تخلفات و نحوه برخورد با متخلفان برنامهریزی کنند.
بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان، رسولیان گفت: طبق آئیننامه نحوه برخورد با متخلفان حوزه آرد و نان در خراسان رضوی و حمایت دادگستری، هر نانوا که حتی برای یکبار عرضه آرد خارج از شبکه داشته باشد، نانوایی وی بلافاصله و بدون اغماض پلمب میشود، زیرا تفاوت قیمت آرد یارانهای با نرخ آزاد آن در بازار زیاد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، با اشاره به اجرای طرح تشدید بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی با دستور استاندار در مشهد خاطرنشان کرد: در این راستا با بهرهگیری از ظرفیت بسیج و شهرداری، ۱۱ پایگاه نظارت و بازرسی در مناطق مختلف مشهد ایجاد شد تا نظارت بر بازار با شدت بیشتری انجام گیرد.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما