به گزارش قدس آنلاین، فاطمه شاعر مقدم مسئول بانک شیر بیمارستان ام البنین (س) گفت: تا کنون ۱۰۵ مادر اهدا کننده شیر با این بانک شیر همکاری کردند که در حال حاضر ۲۰ نفر آنها فعالیت خود را ادامه دادند و سایر مادران، چون فرزندشان از یک سال عبور کرده و شیر مادر کمتر شده قادر به ادامه همکاری نبودند.
او با اشاره یه اینکه شیرهای اهدایی مادران به نوزادان نارس در بیمارستانهای ام البنین (س)، امام رضا (ع)، قائم (عج)، هاشمی نژاد، سینا، رضوی و اکبر ارسال میشود تا برای مصرف نوزادان نارس و بیمار استفاده شود، افزود: مادران نوزادان نارس شیر کافی برای فرزند خود ندارند و اکثرا به دلیل استرسهای بعد زایمان با مشکلاتی در زمینه شیردهی روبرو هستند از همین رو شیرهای اهدایی در واقع حکم مایه حیات را برای فرزندشان دارد.
مسئول بانک شیر بیمارستان ام البنین (س) با بیان اینکه در شرایط کرونایی نیز مادران میتوانند شیر اضافی خود را به بانک شیر اهدا کنند و در این امر خداپسندانه مشارکت کنند، ادامه داد: دستگاه پاستوریزه سازی شیرهای اهدایی همه نوع ویروس را از بین میبرد و شیر پاکیزه در اختیار نوزادان نارس قرار میگیرد.
شاعر مقدم با اشاره به اینکه مشارکت مادرانی که شیر بیشتر از نیاز فرزند خود دارند در بانک شیر میتواند موجب دلخوشی و آرامش مادرانی شود که به هر دلیلی امکان شیردهی به فرزند خود را ندارند، بیان کرد: قبل از اینکه مادری در پروسه اهدای شیر قرار بگیرد از او چکاب رایگانی در خصوص بیماریهای مختلف مثل اچ آی وی، هپاتیت بی وسی به عمل میآیدکه در شرایط کرونایی امروز این ازمایشات بدون نیاز به حضور مادر و در منزل از وی انجام میشود.
او با بیان اینکه آموزشهای لازم در خصوص شستشوی دست، دوشیدن شیر و شستشوی سینه به مادر از طریق شبکه مجازی ارائه میشود، تصریح کرد: اولویت در اهدای شیر به نوزادان نارس کمتر یا بیشتر از ۱۵۰۰ گرم است.
مسئول بانک شیر بیمارستان ام البنین (س) تاکید کرد: مصرف شیر خشک برای نوزادان نارس باعث عفونت روده و مرگ ومیر نوزادان میشود از همین رو از مادران خیری که با اهدای شیر اضافی خود باعث نجات جان طفل دیگری هستند کمال قدردانی را داریم و از حضور پر رنگ آنها در این امر خداپسندانه استقبال میکنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
نظر شما