تحولات منطقه

فرماندار فیروزه با اشاره به استخراج سالانه ۴۵ تن فیروزه از معادن این شهرستان که سنگ مرغوب و خالص است ، از احداث شهرک صنعتی سنگ فیروزه خبر داد.

شهرک صنعتی سنگ فیروزه احداث می‌شود/ افتتاح ۲۰۱ طرح همزمان با دهه فجر
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، ابولفضل حکیم پور ظهر امروز به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در دهه فجر امسال ۲۰۱ طرح عمرانی خدماتی و صنعتی با اعتبار بالغ بر ۴۸ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

فرماندار فیروزه ادامه داد: این طرح‌ها شامل  ۱۳۰ طرح کشاورزی و دامپروری، ۴ طرح صنعتی و ۳۶ طرح فرهنگی و اجتماعی و ۳۱ طرح عمرانی و خدماتی هستند.

وی افزود: همه روستاهای فیروزه از نعمت آب، برق و گاز برخودار هستند، ۷۵ درصد روستاهای این شهرستان زیر پوشش اینترنت و تلفن همراه قرار گرفتند و در سال گذشته روستاهایی که تاکنون قادر به استفاده از تلفن همراه نبودند، زیر پوشش تلفن همراه قرار گرفتند.

حکیم پور با بیان اینکه اجرای طرح هادی در ۲۶ روستا از مجموع ۶۶ روستای فیروزه انجام شده است، تصریح کرد: به لحاظ زیر ساختی فیروزه در حال خارج شدن از محرومیت است، اما مسئله مهم رسیدگی به معیشت مردم روستا و جلوگیری از مهاجرت‌ها است.

فرماندار فیروزه بیان کرد: سرانه آموزشی هر دانش آموز ۷ مربع بود که در حال حاضر به ۱۶۷ مترمربع که بالاتر از میانگین استانی است، افزایش یافت، همچنین سهمیه مشاغل ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که با افزایش سهمیه مشاغل به ۲۱ میلیارد تومان در زمینه جذب مشاغل موفق شدیم.

وی با بیان اینکه کالاهای اساسی را درب منازل مردم تحویل می‌دهیم، افزود:  در طرح تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی خوشبختانه همه روستاییان فیروزه از کالای تنظیم بازار استفاده کردند و هیچ صف یا تجمعی برای تهیه کالاهای اساسی تشکیل نشده است.

حکیم پور با اشاره به اینکه با گرانی قیمت مسکن در نیشابور مهاجرت معکوس به شهرستان فیروزه اتفاق افتاده است، تاکید کرد: باغ نشاط این شهرستان که بزرگترین باغ ایرانی کشور است، تبدیل به دهکده گیاهان دارویی می‌شود و ۱۶ هکتار از باغ نشاط زیر کشت داروهای گیاهی می‌رود.

فرماندار فیروزه افزود: با استخراج سالانه ۴۵ تن فیروزه از معادن این شهرستان، یک هزار و ۲۰۰ کارگاه فیروزه تراشی فعال کار تراش سنگ فیروزه که سنگ مرغوب و خالص است را انجام می‌دهند و ۲۲ هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در رابطه با فیروزه مشغول به کار هستند. 

وی تاکید کرد: در راستای توسعه مشاغل مرتبط با فیروزه مقرر شده شهرک صنعتی سنگ فیروزه احداث شود.

حکیم پور با بیان اینکه فیروزه بخش درمان ندارد، ادامه داد: عدم حضور دایمی پزشکان متخصص و کادر درمان مجرب در این شهرستان سبب شده که شهروندان برای معالجه و درمان به نیشابور مراجعه کنند که در این شرایط همه گیری کرونا غیر قابل قبول است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.