تحولات منطقه

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود (عج) گفت: مهدویت و انقلاب اسلامی دو امر تفکیک‌ناپذیرند. خداوند با ماجرای انقلاب اسلامی نشان داد در هر دورانی باید آمادگی برای زمینه‌سازی ظهور داشت.

کتاب «مهدویت و انقلاب اسلامی» رونمایی شد / انتقادی که امام خمینی (ره) به تفکر حجتیه داشت
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام متوسل، مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مراسم رونمایی از کتاب «مهدویت و انقلاب اسلامی» با اشاره به اینکه از مهم‌ترین عوامل پیروزی انقلاب اسلامی، مرجعیت و رهبری امام راحل بود، گفت: اساس حرکت مردم تبعیت و اطاعت از امام (ره) بود، عنصری که از مهم‌ترین عناصر ظهور است. مردم منویانت امام خمینی (ره) را حجتی بر خود می‌دانستند.

وی افزود: خیلی افراد و گروه‌ها تا پیش از امام با شعار اصلاحات ورود کردند، اما موفقیتی نداشتند، چرا که مردم ما آنگونه که امام خمینی (ره) را به عنوان جلودار خویش قبول داشتند، نسبت به سایر علمای بزرگوار چنین رویکرد شدیدی نداشتند. متأسفانه با وجود ثمراتی که مسئله ولایت فقیه برای جامعه ما داشته است، عده‌ای اکنون این اصل دینی ما را مورد چالش قرار می‌دهند و تصور می‌کنند کارکرد و ضرورتی ندارد، در حالی که معتقدیم اگر مسئله ولایت فقیه با چالش مواجه شود، اساس جامعه اسلامی زیر سؤال می‌رود و آسیب‌پذیر می‌شود.

متوسل با تصریح بر اینکه انقلاب ما مدیون فرهنگ مهدویت است، افزود: مهدویت و انقلاب اسلامی دو امر تفکیک‌ناپذیر است. خداوند با ماجرای انقلاب اسلامی نشان داد در هر دورانی باید آمادگی برای زمینه‌سازی ظهور را داشت. بر خلاف تفکر انجمن حجتیه که کاری با نظام سیاسی نداشتند و وظیفه خود نمی‌دانستند که در راستای ظهور تلاشی عملی و سیاسی کنند. امام با این تفکر مقابله کرد و فرمود حاصل این نوع منش رفتاری قعود است نه قیام.   جالب است که ساواک به علت بی‌خطر بودن آنها اقدام به دستگیری‌شان نمی‌کرد.

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود (عج) درباره تفکر جهانی کردن انقلاب اسلامی گفت: عده‌ای تصور کردند این گفتمان امام در جهانی‌سازی انقلاب اسلامی به معنای لشکرکشی علیه کشورها است، در حالی که منظور امام، صدور تفکری است که سبب پیروزی انقلاب شد که همان مبارزه با ظلم و استبداد است. در واقع هم باید تفکر مبارزه با ظلم و استبداد را ترویج کرد و هم مقدمه این کار را فراهم کرد که انقلاب اسلامی در هر دو عرصه درخشید.

متوسل درباره علت گردآوری کتاب مهدویت و انقلاب اسلامی گفت: سال ۱۳۹۷ همایشی را در استان قم با حضور اندیشمندان و نخبگان حوزوی و دانشگاهی با عنوان مهدویت وانقلاب اسلامی شکل دادیم؛ همایشی که همراه با فراخوان مقالات بود. مجموعه مقالات و سخنرانی‌های آن همایش در کتابی با همین عنوان گردآوری شد.

حجت‌الاسلام نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش آن بنیاد، گفت: تمدن زمانی شکل می‌گیرد که فرهنگ ابتذال را به فرهنگ انتظار تبدیل کنیم. فرهنگ ابتذال، فرهنگی است که در آن عدالت نیست و سراسر ظلم است، اما در فرهنگ انتظار، اساس محورش توحید و امامت و نیز جامعه منتظر، جامعه‌ای مبتنی بر کرامت‌های والای انسانی است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران از بارزترین عرصه‌هایی است که در راستای اندیشه دینی و آموزه مهدوی شکل گرفت؛ یعنی انقلابی صرفاً سیاسی نیست که عاری از پشتوانه دینی باشد بلکه اساس آن بر مهدویت استوار بود و رهبر آن نیز خود بارزترین مصداق در عرصه قیام‌کنندگان حق و زمینه‌ساز ظهور بود.

نصوری با اشاره به اینکه جامعه مهدوی یعنی اقتصاد ما با همان رویکرد مهدوی حرکت کند، گفت: جامعه مهدوی یعنی ربا را باید حذف کرد و اقتصاد را مبتنی بر حلال قرار داد و از دیگر سو به قشر فقیر و ضعیف جامعه توجه داشت. از این جهت از مأموریت‌های بنیاد مهدی موعود (عج) این است که مردم و مسئولان را نسبت به این امر دغدغه‌مند کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران پویا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.