به گزارش قدس آنلاین، تاریخ از اقدامات جهادی و مخلصانه جهادگران بیادعا به نیکی یاد خواهد کرد؛ آنهایی که همیشه بودهاند و همچنان هستند. گروههایی که اگر نبودند، شاخص فقر و محرومیت بیش از آن چیزی بود که امروز نشان میدهند، اما حضور یکایک آنها، باری بزرگ از روی دوش مردم و مسئولان برداشته است.
این روزگاری که سپری میکنیم، به جهت مشکلات اقتصادی و اضطراب بیماری و تحریمها و هزاران مشکل دیگر، زندگی بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است. حالا در همین روزها، گروههای جهادی در سراسر کشور مثل همیشه پای کار آمدهاند و هرکدام وظیفهای را به عهده گرفتهاند. گروههایی که در تمام مدت و در جریان مقابله با ویروس کرونا، آنها را از نفس نینداخته است. برایشان زمان و مکان فرقی هم نمیکند. ماه رمضان باشد یا مناسبت دیگر، تهران باشد یا شهرستان دورافتاده؛ هر وقت که بتوانند بهانهای جور میکنند تا به دادِ مردم نیازمند برسند. حالا نیز در آستانه ولادت مولا امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) از هر طریق و روشی، به کمک نیازمندان میپردازند.
قرارگاه جهادی شهید احمد گودرزی، یک قرارگاه مستقل و تشکلی مردمی است که توسط جوانان جهادی و انقلابی و با حمایت خیرین اداره میشود. حامد خیرخواه سرپرست قرارگاه جهادی شهید گودرزی و مرکز نیکوکاری شهدای مدافع حرم درباره اقدامات این قرارگاه در ایام ولادت حضرت علی (ع) گفت: طرح تهیه و توزیع ۱۱۰ بسته معیشتی و قربانی به نیت مولا علی (ع) در دستور کارمان قرار گرفته است. چشم امید خیلی از نیازمندان به دستان خیران و نیکوکارانی است که این روزها بدون منت و چشمداشتی به میدان آمدند تا باری از دوش مردم نیازمند بردارند.
گروههای جهادی، جهادگر، فقر،
وی در ادامه میگوید: در این روزها که مناطق حاشیهنشین بهطور عجیب رشد کردهاند، به فکر بچههای گروه جهادیمان رسید که برای رفع محرومیت آنها قدم بردارند و آتشبهاختیار عمل کنند. حالا جوانان متخصص در حوزه محرومیتزدایی در استان تهران و دیگر شهرستانها با این گروه جهادی همکاری میکنند تا به اوضاع مردم نیازمند در عرصههای مختلف سروسامان بدهند.
خیرخواه درباره اقدامات صورتگرفته گفت: ساخت و تعمیر مسکن نیازمندان، تشکیل صندوق قرضالحسنه، تأمین کمکهزینه جهیزیه نیازمندان، اهدای وسایل خانگی از قبیل سرمایشی و گرمایشی، پرداخت کمکهزینه درمان بیماران نیازمند و پرداخت بخش عمدهای از هزینه تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان کمبضاعت بخشی از فعالیتهای ما در سالهای اخیر بوده که با شیوع کرونا شدت گرفت.
حمایت از ۱۱۰ یتیم در منطقه ۱۸ تهران
مثل همیشه قرارگاه جهادی شهید طارمی نقش پررنگی در فعالیتهای جهادی دارد. جوانهایی که از نخستین روزهای شیوع کرونا، حسابی پای کار بودهاند تا سایه این ویروس منحوس را از سر محلهشان کم کنند. آنها بارها محلات جنوب تهران را ضدعفونی کردهاند و با کمک خیّران و دیگر گروههای جهادی در چند مرحله ماسک رایگان و بستههای معیشتی به دست خانوارهای نیازمند محله رساندهاند. تعدادشان از ۵۰ نفر بیشتر است اما محمدعلی ذاکری مسئول قرارگاه جهادی شهید طارمی میگوید: ۵۰ نفر بهصورت ثابت در قرارگاه مشغول فعالیتاند. از هر صنف و گروهی که بخواهید در این قرارگاه پیدا میکنید. از جوشکار، برقکار و بنّا گرفته تا دانشجو و طلبه همه و همه در کنار یکدیگر یک خانواده جهادی را تشکیل دادهاند.
ذاکری درباره برنامه جهادیشان در سالروز ولادت حضرت علی (ع) میگوید: نیت کردهایم که ۱۱۰ بسته معیشتی در منطقه ۱۸ تهران توزیع کنیم. همچنین قرار است مراسم جشن ولادت حضرت علی (ع) را برای ۱۱۰ نفر از ایتام منطقه در سالن شهید سلیمانی معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۸ در روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفندماه برگزار شود. هدف از برگزاری این مراسم نیز تحت پوشش قراردادن ایتام این منطقه توسط خیرانی است که در این مراسم حاضر خواهند شد.
گروههای جهادی، جهادگر، فقر،
فعالیت جهادی قرارگاه شهید طارمی به دیروز و امروز ختم نمیشود. آنها بیش از ۹ سال است که بهصورت رسمی فعالیت جهادی میکنند. سه گروه جهادی زیر نظر این قرارگاه فعالیت میکند که هر کدام سهم زیادی در ارائه خدمات اجتماعی و جهادی در منطقه دارند. آنها در بسیاری از بحرانها بودهاند.
قرارگاه جهادی شهید طارمی قبل از هر چیز یک سازمان مردمنهاد است، از همان جنس تشکیلاتی که با کمک خیران اداره میشود. صفت مشترک همه سازمانهای مردم نهاد هم این است که ردیف بودجه و اعتبار مشخصی در بساط ندارند و هر چه خرج میکنند به همت بلند خیرانی است که دستی دهنده و دلهای بخشنده دارند البته مسئول قرارگاه جهادی شهید طارمی میگوید: سازمانها و نهادهای مختلفی به ویژه در ایام کرونا، کمکهای زیادی به ما داشتند. از سپاه تا بنیاد علوی و شهرداری در این ایام، اقلام و وسایل مورد نیاز را در اختیارمان گذاشتند و کار را برایمان تسهیل کردند اما ۵۰ درصد فعالیتهای قرارگاه شهید طارمی با کمک خیران اجرا میشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما