تحولات منطقه

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم و نمی توانسیم حتی پول آن را جابجا کنیم، با این وجود ناچار بودیم فضایی را در کشور ایجاد کنیم که کمبود کالایی نداشته باشیم.

واعظی:‌ دلار را گران کردیم تا کشور را اداره کنیم
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از ایسنا محمود واعظی،  در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان اصفهان، اظهار کرد: همواره بخش های مختلف استان اصفهان، مدیران، تولیدکنندگان و بخش خصوصی آن در سطح ملی در جایگاه بالایی قرار دارند.

وی به کاهش نرخ بیکاری اصفهان اشاره کرد و گفت: برای کاهش دو یا سه دهم نرخ بیکاری به خصوص در شرایط سخت فعلی کشور باید زحمت بسیاری کشید.

رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد: از اسفند سال گذشته تاکنون با شیوع ویروس کرونا هدفگذاری ما این بود که ریزش نداشته باشیم و خوشبختانه در زمینه های مختلف، بسیاری از شرکت ها در حال رشد و فعالیت هستند.

وی با اشاره به وضعیت خوب اصفهان که نسبت به سایر استان ها در سطح بالایی قرار دارد، اظهار کرد: البته انتظار از اصفهان همین گونه است و باید در بسیاری موارد برای دیگر استان ها و حتی تهران الگو باشد.

وی تصریح کرد: حرکت و رشد اصفهان موجب رشد اقتصاد کشور می شود، بنابراین می خواهیم این پیشتازی موجب تحرک کشور به خصوص در مسائل اقتصادی شود.

واعظی با تاکید بر ضرورت سازگاری تجربه پیشکسوتان با ایده های جوانان، گفت: در سال ۱۳۹۲، حدود ۵۶ شرکت دانش بنیان در کشور داشتیم، اما امروز به برکت فضای دانشگاهی، صنعت و ... ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند.

وی به اتاق بازرگانی و مدیریت استان توصیه کرد که جوانان را بیشتر جدی بگیرند، چراکه کار جوانان موجب توسعه کشور و حل مشکلات اقتصادی و اقتصاد کشور می شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه در خصوص برخی بخشنامه ها، مقررات و محدودیت ها که مورد گلایه صادرکنندگان است، گفت: در دولت اعتقاد داریم اگر امروز تصمیم گرفتیم، ابتدا نباید تصمیم متضادی در خصوص آن دوباره اتخاذ کنیم و در صورت نیاز چند سال بعد اصلاحات درباره آن تصمیم داشته باشیم، همچنین دولت اعتقاد به سیاست گذاری دستوری ندارد.

وی ادامه داد:«متاسفانه با واقعیتی روبرو شدیم که نه می خواستیم، نه اشتباهی کردیم و نه به استقبال آن رفتیم که چهار سال پیش دیوانه ای در آمریکا رای آورد و آنچه با تحریک صهونیست ها علیه ایران انجام داد، با هیچ کشوری انجام نداد و با یک جنگ روانی و اقتصادی فشار حداکثری به کشور وارد کرد.

واعظی با بیان اینکه طی سه سال گذشته کشور با یک جنگ تمام عیار اقتصادی روبرو بود، گفت: باید ارزی که صادرکنندگان کالا با آن صادر می کردند را به بانک مرکزی باز می گرداندیم تا کالای اساسی برای سفره های مردم می خریدیم.

وی با بیان اینکه زمانی که این جنگ به کشور تحمیل شد، روزانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه نفت می فروختیم، گفت: اما در این دوران، روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم و نمی توانستیم حتی پول آن را جابجا کنیم، با این وجود ناچار بودیم فضایی را در کشور ایجاد کنیم که کمبود کالایی نداشته باشیم تا دشمن از این فضا سوء استفاده نکند.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: در این شرایط ناچار شدیم طی سه سال گذشته از ارز صادرکنندگان استفاده کنیم که به گفته دشمنان، فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است و ما توانستیم با ارز صادراتی صادرکنندگان بخشی از مشکلات سفره و معیشت مردم را حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه از نظر اقتصادی نرخ ارز ایران ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، گفت: ما این کار را کردیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را اداره کنیم تا امروز دشمنان بگویند که فشار حداکثری شکست خورده و آنها به دنبال حل مسائل هستند و امروز ایران از موضع قدرت است.

واعظی با بیان اینکه خرابی، خونریزی و ... جنگ نظامی مشخص و انتظارات مردم از حکومت کم است، گفت: اما در جنگ اقتصادی اینگونه نیست و انتظارات همچنان زیاد است.

وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه شرایط در حال تغییر است، گفت: اگرچه تحریم ها کاهش نیافته، اما اکنون فروش و صادرات نفت در کشور روان شده است و امیدواریم این شرایط را پیش ببریم.

وی اضافه کرد: کشور زمانی که نیاز به ارز دارد یا باید از کشور خارجی استقراض کند و یا از صادرکنندگان یا تولیدکنندگان، که انتخاب ما شما بودید، ارز بگیرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی گلایه های صادرکنندگان در خصوص مشکلات پیرامون صدور ویزا گفت: امروز بسیاری از کشورهای دنیا به دلیل کرونا و موضوع سلامتی، در رابطه با ویزا مشکل دارند، این طبیعی است، اما با وزارت امور خارجه برای حل این موضوع به ویژه برای بهبود شرایط تولیدکنندگان و صادرکنندگان تلاش خواهیم کرد.

وی در مورد تفویض اختیار برخی مسائل به استان ها، گفت: معتقدم که مسئولان در استان ها بهتر تشخیص می دهند و این خوب است، اما تصمیم گیری در برخی موارد همچون ارز، ملی است، بنابراین نمی توان در استان ها جداگانه تصمیم گیری شود، اما آنچه را به استان ها تفویض می کنیم که نیاز به تصمیم ملی نداشته باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مدرک فروشی کرونایی ۰۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۹
    0 0
    سالهاست آموزشگاههای (تحت نظارت وازارت ارشاد) به اصطلاح مهارت آموزی بخصوص از کامپیوتری تا صنایع دستی- با توجه ارائه گواهی مهارت بعنوان یک سوم تا بیش از نیمی از واحدهای درسی دیپلم- عملا با سواستفاده نمره مستمر و سوالات معلوم و حتی پارتی بازی، اقدام مدرک فروشی میکنند تقریبا اکثر مدرکدارن یا اصلا کلاس مهارت نرفتند یا فقط چند جلسه فرمالیته، بقدری وضع مهارت افتضاح است، که مثلا توان بکار گرفتن موس و تایپ ساده ندارند!، اما با همین مدرکهای قلابی مهارتی و دیپلمها میروند استخدام نهادهای حاکمیتی میشوند، خطر جدی است، یا حتی وارد دانشگاهها! انبوهی کارمند تا مهندس و پزشک کم یا بیسواد تخصصی! آینده فاجعه بارتری از فساد و ناکارمدی حامیتی ایران تهدید جدی می کند! آزمونهای آنلاین به قدری موجب تقلب است که حتی دوره های اداواری را خود اموزشگاهها می گرند(برای دهها نفر با سرچ سوالات تست می زنند در حالیه محصل کذایی تقریبا هیچی از مهارت نمی داند! و در آزمون عملی فقط می ایند حاضری می زنند و برخی هم بدون حضور توسط اموزشگاهها حضور در آزمون میخورند/ چند میلیون پول می دهند و مدرک می گیرند بدون مهارت!) با کلاهبرداری به اسم اموزشگاها با پول کلان! بطوری اکنون یک اموزشگاهها با یک مدیر و با سواستفاده از یک مربی نگونبخت فقیر (با ماهی مزد زیر میلیون تومان!) می تواند هر ترم تا صدها میلیون تومان به جیب بزند از مدرک فروشی! بایست آزمون از آموزشگاهها گرفت و آزمون آنلاین بدون منبع سوالات و زمان و نوع سوال طولانی وفکری بدون امکان سرچ در سوالات و تست زنی کمتر تا زمینه تقلب کم شود