به گزارش قدس آنلاین،دکتر مهدی سلوکانه توضیح داد: توصیههای بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است و شهروندان در صورت لمس ماهی قرمز شب عید، بلافاصله نسبت به شست وشوی دست ها با آب و صابون و یا استفاده از ضدعفونی کننده های مناسب اقدام کنند.
وی توصیه کرد: باید ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیدا خودداری شود؛ مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداریها با هماهنگی اداره دامپزشکی است.
نظر شما