به گزارش قدس آنلاین، مدیر عامل شرکت قند تربت حیدریه این خبر را اعلام و اظهار کرد: شرکت قند تربت حیدریه از سال گذشته با رویکرد تکمیل سبد محصولات خود، پروژه تولید شکر قهوه ای را کلید زد و خوشبختانه امسال همزمان با سال جهش تولید، موفق به تولید این محصول شدیم.
احسان اژدری درباره شیوه تولید این محصول گفت: شکر قهوه ای از چغندر قند تهیه می شود و با توجه به تفاوت در میزان پالایش، حاوی شیره قند و ملاس بوده و به همین دلیل رنگ متفاوتی نسبت به شکر سفید دارد.
ارزش غذایی بالاتر نسبت به شکر سفید
وی افزود: با اشاره به اینکه شکر قهوره ای، ارزش غذایی بالاتری نسبت به شکر سفید دارد، افزود: علاوه بر طعم و عطر مطبوع شکر قهوه ای، این شکر دارای کلسیم، آهن و پتاسیم بوده نسبت به شکر سفید مواد مغذی بیشتری دارد، همچنین شکر قهوه ای به دلیل داشتن ملاس باعث افزایش متابولیسم بدن شده و انرژی بدن را افزایش می دهد.
منبع: آستان نیوز
انتهای پیام/
نظر شما