قدس آنلاین؛ روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گزارش کرد که با شمارش بیش از ۸۷.۵ درصد از آرای انتخابات پارلمانی فلسطین اشغالی، ائتلاف راستگرایان به ریاست حزب لیکود «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی ظاهراً موفق به کسب ۵۹ کرسی کنست شده است که البته با حمایت حزب «یامینا» به ریاست «نفتالی بنت» بوده است.
نتایج رأیپرسی پس از انتخابات روز سهشنبه فلسطین اشغالی نمایانگر یک بنبست سیاسی دیگر برای چهارمین بار در کمتر از دو سال گذشته بود و رژیم صهیونیستی را با احتمال تداوم بنبست سیاسی و پنجمین انتخابات متوالی در کمتر از دو سال مواجه کرده است.
نتایج شمارش آراء شامل آراء خاص همچون بیماران مبتلا به کرونا، نظامیان اسرائیلی و صهیونیستهای خارج نشین نمیشود.
طبق جدیدترین نتایج، حزب لیکود ۳۰ کرسی کنست را به دست آورده است و حزب «یش عتید» ۱۷ کرسی، حزب «شاس» ۹ کرسی، حزب «آبی و سفید» ۸ کرسی حزب «اتحاد یهودیت توراتی» هفت کرسی، حزب «کارگر» هفت کرسی، حزب «یامینا» هفت کرسی و حزب «اسرائیل خانه ما» هفت کرسی، حزب «صهیونیسم دینی» ۶ کرسی، حزب «فهرست مشترک» ۶ کرسی، حزب «امید جدید» ۶ کرسی، حزب «میرتس» ۶ کرسی و حزب «فهرست عرب متحد» پنج کرسی به دست آوردهاند.
طبق این گزارش، «منصور عباس» رهبر حزب فهرست عرب متحد از همان ابتدا اصرار داشت که حزب وی در کنست باشد و گفته بود: «امیدواریم که حتی پنج کرسی را به دست آوریم اما حداقل چهار کرسی خواهیم داشت».
پیش از این نیز نتانیاهو بعد از انتشار نتایج غیررسمی انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی مدعی پیروزی در انتخابات شده بود و در صفحه توییتری خود نوشته بود: «شهروندان اسرائیل، از شما متشکرم! شما به [احزاب] راستگرا و لیکود به رهبری من، پیروزی بزرگی اعطا کردید. لیکود با حاشیه زیادی بزرگترین حزب [کنست] است».
صهیونیستها روز گذشته برای چهارمین بار در کمتر از دو سال برای شرکت در انتخابات سراسری فلسطین اشغالی به پای صندوقهای رأی رفتند. بنبست سیاسی در فلسطین اشغالی در دسامبر ۲۰۱۸ و پس از آن آغاز شد که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی اولین انتخابات را کلید زد.
در انتخابات روز سهشنبه، احزابی چون لیکود به ریاست «بنیامین نتانیاهو»، امید جدید به ریاست «گیدئون سعر»، آبیوسفید به ریاست «بنی گانتز»، یامینا به ریاست «نفتالی بنت»، اسرائیل بیتُنا به ریاست «آویگدور لیبرمن»، یش عتید به ریاست «یائیر لاپید» و لیست مشترک اعراب به ریاست «أیمن عوده» به رقابت پرداختند.
انتهای پیام
نظر شما