تحولات منطقه

۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
کد خبر: ۷۴۹۳۶۶

افراد مبتلا به ویروس کرونای خفیف که پزشک اجازه روزه داری را به آن‌ها داده، باید برخی توصیه‌های مهم را رعایت کنند.

توصیه‌های اساسی برای روزه داری مبتلایان به کرونا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: پزشکان به برخی از افراد مبتلا به ویروس کرونا که وضعیت خفیفی دارند و می‌توانند بیش از ۱۵ ساعت غذا و نوشیدنی مصرف نکنند، اجازه می‌دهند تا در ماه رمضان روزه بگیرند.

البته موارد شدید یا متوسط ​​مبتلا به ویروس "Covid-۱۹" با توجه به نیاز فوری به نوشیدن مایعات گرم و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و نیز با وجود داروهایی که باید در زمان‌های مشخص مصرف شوند، مجاز به روزه داری نیستند.

افراد مبتلا به ویروس کرونا باید با پزشک متخصص در مورد تأثیر روزه داری بر وضعیت خود مشورت کنند و بر این اساس برای روزه گرفتن یا نگرفتن تصمیم بگیرند.

افرادی که به کرونا آلوده شده اند، باید به انواع خاصی از غذاهای غنی از ویتامین‌های مورد نیاز بدن برای غلبه بر عفونت ویروسی، توجه کنند.

همچنین، بیماران "Covid-۱۹" باید به حرکت مداوم و راه رفتن در داخل خانه، با تهویه مناسب اتاق قرنطینه خود توجه داشته باشند و در طول روز به میزان کافی استراحت داشته باشند.

افطاری

تغذیه روزه داران مبتلا به کرونا

دکتر نهلا عبدالوهاب مشاور باکتری، ایمونولوژی و تغذیه در بیمارستان دانشگاه قاهره در مصر، توضیح داد که برخی از موارد ابتلا به ویروس "Covid-۱۹" ساده است و اگر پزشک به فرد مبتلا اجازه دهد او می‌تواند روزه بگیرد.

عبدالوهاب گفت: افرادی که می‌توانند روزه بگیرند باید زمان مصرف داروهای خود را تنظیم و آن‌ها را در طول افطار تا قبل از سحر مصرف کنند.

او بیان کرد: ضروری است که این افراد تا جایی که امکان دارد از خوردن گوشت قرمز خودداری کنند و پروتئین مورد نیاز بدن خود را از طریق مصرف مرغ، ماهی، تخم مرغ، پنیر یا ماست تامین کنند.

این مشاور تغذیه ادامه داد: توصیه می‌شود بیماران کرونایی که پزشک اجازه روزه گرفتن به آن‌ها داده است در فاصله افطار تا سحر هر نیم ساعت یکبار یک لیوان آب بنوشد و از آبمیوه‌های تازه و سرشار از ویتامین C استفاده کنند. همچنین این افراد باید در وعده افطار به طور مداوم نوشیدنی‌های گرم به خصوص انیسون، دارچین و زنجبیل بنوشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.