تحولات منطقه

بندرعباس-معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان از تعطیلی پنجشنبه ها در تمام دستگاه های اجرایی استان از روز نهم اردیبهشت ماه امسال خبر داد.

تعطیلی پنجشنبه ها درتمام دستگاه های اجرایی هرمزگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،نازنین شیبانی تذرجی بیان داشت: با استناد به مصوبه شصت و پنجمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا و با توجه به گسترش بیماری کووید. ۱۹ و همچنین کاهش میزان بارندگی و منابع آب استان در سال جاری و با توجه به ضرورت مدیریت مصرف آب و برق در استان، برقراری تعطیلی روزهای پنجشنبه در کل دستگاه های اجرایی هرمزگان تا رفع بحران های موجود از تاریخ نهم اردیبهشت ۱۴۰۰ اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اهمیت اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تمامی دستگاه های اجرایی استان مکلف هستند از روز پنجشنبه ۹ اردیبهشت ماه نسبت به اجرای این بخشنامه اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha