به گزارش قدس آنلاین؛ دکتر بشیر حاجی بیگی با بیان اینکه روزهداران نیز میتوانند خون اهدا کنند، اظهار کرد: آمار اهدای خون در دهه اول ماه مبارک رمضان 1400 نسبت به دت مشابه سال 99 ، رشد یک درصدی داشته است.
وی افزود: در دهه اول ماه مبارک رمضان در سراسر کشور 41 هزار واحد خون اهدا شده است و بیشترین میزان اهدای خون مربوط به استانهای آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، قزوین و خراسان جنوبی بوده است.
وی گفت: در حال حاضر اهدای خون هیجانی جای خود را به تصمیم آگاهانه و اهدای خون مسئولانه داده است؛ در کشور ما اهدای خون صد درصد داوطلبانه است و ایران از کشورهای پیشرو در چهان در حذف خون جایگزین بوده است.
حاجی بیگی از اهداکنندگان خون در سراسر کشور درخواست کرد که اهدای خون را تنها به شبهای قدر محدود نکنند و افزود: نیاز به خون و فرآوردههای خونی روزانه، مستمر و همیشگی است.
وی ادامه داد: وضعیت اهدای خون در کل کشور قابل قبول است و مساعدتهای انجام شده با انتقال خون در وزارت کشور و نیروی انتظامی و پلیس راهور کشور ستودنی است و بخشودگی جرایم رانندگی اهداکنندگان خون در روزهای مراجعه به سازمان انتقال خون انجام شده که کمک قابل توجهی به تأمین خون و فرآوردههای آن در کشور بوده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه در حال حاضر نیاز به خون و فرآوردههای آن در کلانشهرها بیشتر احساس میشود، تصریح کرد: در استانهای هرمزگان و اردبیل، نیاز به اهدای خون و همکاری اهداکنندگان بیشتر احساس میشود.
وی با بیان اینکه اهدای خون در تمامی مراکز انتقال خون ایران در شرایط کاملاً استریل انجام میشود، تأکید کرد: تمامی تجهیزات استفاده شده در پروسه اهدای خون کاملاً استریل و یکبار مصرف است.
مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران اضافه کرد: افرادی که دارای گروههای خونی منفی و AB مثبت اقبال بیشتری برای اهدای خون داشته باشند.
نظر شما