تحولات لبنان و فلسطین

زیاده روی در مصرف یک ماده‌ طعم دهنده سطح ایمنی را کاهش می‌دهد.

ماده‌ای طعم دهنده که زیاده روی در مصرف آن سطح ایمنی را کاهش می‌دهد

قدس آنلاین: پزشکان و متخصصان تغذیه در این زمان حساس که ویروس کرونا شیوع یافته و ایمنی بدن برای مقابله با آن بسیار مهم است، توصیه می‌کنند تا ایمنی بدن را از طریق غذاهای مخصوص یا ورزش مفید تقویت کنید، تا بدن در برابر عفونت مقاومت کند یا بر بیماری غلبه یابد.

در همین زمینه، یک تحقیق در آلمان نشان داده که نمک زیاد می‌تواند تعادل انرژی سلول‌های ایمنی را برهم زده و از عملکرد صحیح آن‌ها جلوگیری کند. برای بسیاری، افزودن نمک به وعده‌های غذایی کاملاً طبیعی است، اما این موضوع ممکن است یک خطر عمده برای به خطر افتادن سلامتی باشد.

نمک زیاد در غذا ممکن است منجر به فشار خون و همچنین می‌تواند منجر به اختلال شدید در تعادل انرژی سلول‌های ایمنی شود و از عملکرد صحیح آن‌ها جلوگیری کند.

طبق گزارشی که در مجله علمی Neuroscience موسسه زیست شناسی سیستم‌های پزشکی برلین منتشر شده، نمک زنجیره تنفسی سلول‌ها را مختل می‌کند. با انجام تحقیقات بیشتر و بررسی متابولیسم سلول‌های ایمنی که در معرض غلظت زیاد نمک بوده اند، تغییرات فقط پس از ۳ ساعت ظاهر شده و نتایج نشان داده که نمک زنجیره تنفسی را مختل می‌کند و باعث تولید سلول‌ها ATP و اکسیژن کمتری می‌شود.

ماده‌ای طعم دهنده که زیاده روی در مصرف آن سطح ایمنی را کاهش می‌دهد

ATP سوختی است که انرژی تمام سلول‌ها را تامین می‌کند. همچنین انرژی لازم برای تولید پروتئین‌ها و سایر مولکول‌های مورد نیاز برای تقویت عضلات و تنظیم متابولیسم را فراهم می‌کند. ATP با استفاده از یک سری پیچیده از بیوشیمیایی‌ها در میتوکندری، یعنی در "نیروگاه تولید انرژی ایجاد می‌شود که نمک زیاد منجر به توقف همه این فرآیندها خواهد شد.

این مطالعه به این نتیجه رسیده که پیامدهای سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد نمک ممکن است منجر به کمبود انرژی شود و بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تاثیر بگذارد که آسیب پذیری آن در برابر بیماری را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

جدای از این، خوردن غذای شور منجر به افزایش التهاب می‌شود که ممکن است خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.