تحولات منطقه

سخنران حرم رضوی گفت: نظام حکومتی پیامبر اکرم(ص) بهترین و عالی ترین مدل برای اداره امور جامعه اسلامی است و داوطلبان ریاست جمهوری باید آن را الگوی خود قرار دهند.

نظام حکومتی پیامبر اکرم(ص) بهترین الگو برای اداره جامعه اسلامی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی واعظ موسوی در ویژه برنامه تبلیغی- مذهبی حرم مطهر رضوی که در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار شد، گفت: حکومت اسلامی بر مبنای ایمان به خدا و عدالت گستری استوار است و کسی که در راس این حکومت قرار دارد، به دنبال قدرت طلبی و کسب ثروت نیست.

وی تصریح کرد: کسی که در راس حکومت اسلامی قرار دارد اگر به خدا و روز قیامت ایمان داشته باشد، حکومت را وسیله ای برای خدمت به مردم می داند و هرگز به دنبال اختلاس، رشوه، رانت خواری و ... نخواهد بود.

این کارشناس دینی عدالت گستری را یکی از شاخصه های حکومت اسلامی عنوان کرد و گفت: پیامبر اکرم(ص) زمانی که در راس حکومت قرار داشتند عدالت را به تمام معنا در بین مردم اجرا می کردند و همه مسلمانان اعم از عرب و عجم در آن حکومت از حقوق مساوی برخوردار بودند.

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو ابراز کرد: حکومت در نظام اسلامی به معنای هوس و قدرت طلبی نیست و بهتر است کسی که داوطلب ریاست جمهوری می شود نظام حکومتی پیامبر اکرم(ص) که بهترین و عالی ترین الگوی اداره امور جامعه مسلمین است را الگو و اسوه قرار دهد.

سخنران حرم رضوی اذعان کرد: ایمان و عدالت گستری همان ویژگی ای است که در عصر ظهور طلایی حضرت حجت(عج) نیز وجود خواهد داشت چرا که عدالت مهدوی امتداد عدالت نبوی و علوی قرار دارد.

وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) بعد از ورود به مدینه منوره اقدام به تشکیل حکومت اسلامی کرد و نظامی برپایه توحید و ایمان به مبداء و معاد به وجود آورد.

وی ابراز کرد: ایشان بعد از تشکیل حکومت اسلامی دارالعماره و کاخ بنا نکرد بلکه مسجد ساخت و تمام امور مربوط به اداره حکومت از جمله دعوت سفرا، فرمان جنگ یا صلح، آموزش امور دینی و نظامی، مشاوره، اصلاح ذات البین و ... را در این مکان مقدس انجام می داد.

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی ادامه داد: مسجد در نظام حکومتی پیامبر اکرم(ص) علاوه بر رسیدگی به امور مسلمین، محل عبادت نیز بود و مسلمانان برای انجام امور عبادی در مسجد گرد هم می آمدند.

منبع:آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.