تحولات منطقه

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون حدود ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شده و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۲ میلیون دوز دیگر هم قرار است وارد کشور شود.

آخرین اخبار از واردات واکسن کرونا/کدام گروه‌ها در اولویت هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو  در گفت‌وگویی، با بیان اینکه تاکنون حدود 4 میلیون و 400 هزار دوز واکسن  کرونا وارد کشور شده است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است 2 میلیون دوز دیگر هم وارد کشور  شود و می‌توانیم واکسیناسیون جمعیت بالای 70 سال را به طور کامل انجام دهیم.

وی ادامه داد: البته گروه‌هایی مانند پاکبانان، کارکنان غسال‌خانه‌ها، کادر پرواز و خبرنگاران که نسبت به سایر گروه‌ها در معرض خطر بیشتری هستند با توجه به نوع، حجم و ماهیت کارشان درخواست واکسیناسیون دارند که درخواست آنها در کمیته مربوطه در حال بررسی است.

رئیس سازمان غذا و دارو در مورد نشت واکسن های وارد شده در بازار سیاه، گفت: تمامی واکسن‌هایی که وارد کشور می‌شوند و در آینده تولید خواهند شد دارای برچسب اصالت هستند و در زمان تزریق کد ملی فرد گرفته خواهد شد و به طور کامل رصد می شود که به چه کسانی ترزیق شده و اطلاعات تمامی افراد موجود است.

شانه‌ساز که با خبرگزاری خانه ملت گفت وگو کرده است، افزود: اگر در این مسیر تخلفی رخ دهد و واکسن از سیستم بهداشت خارج شود به طور کامل قابل پیگیری است و نوع تخلف و افراد متخلف قابل رصد هستند و با توجه به سیستم برچسب‌گذاری و ثبت در سامانه واکسیناسیون به شدت رصد می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو یادآور شد: در گذشته هم شاهد برخورد با افراد متخلف و برکناری آنها از کار بودیم؛ با توجه به بازدارنده بودن برخوردها تاکنون گزارشی از این دست در کشور نداشتیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha