به گزارش قدس آنلاین، باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه هندی "NDTV" نوشت:
کارشناسان همیشه به بیماران دیابتی توصیه میکنند برای کنترل سطح قند خون و جلوگیری از اثرات منفی ناشی از این عدم تعادل که بر اندامهای مختلف بدن انسان تأثیر میگذارد، از غذاهای سالم استفاده کنند.
مصرف شکر، شیرینی و سایر غذاهای شیرین منجر به افزایش سطح قند خون میشود. آیا میتوان برخی از انواع قندهای طبیعی مانند عسل و جاگری را به عنوان جایگزین قند در جدول غذایی یک فرد دیابتی وارد کرد؟
دکتر وی موهان متخصص دیابت میگوید: حقیقت این است که همه این انواع طبیعی قند پس از ورود به بدن انسان در نهایت به گلوکز تبدیل میشوند.
او افزود: یک دیابتی که این مواد را مصرف میکند میتواند به سطح قند خون بالایی مبتلا شود و بنابراین بهتر است از مصرف این نوع قند نیز خودداری شود.
این متخصص ادامه داد: اگر میخواهید یک فنجان قهوه یا چای را شیرین کنید میتوانید از شکر مصنوعی به مقدار محدود استفاده کنید.
او گفت: شما میتوانید با افزودن یک میوه به وعده غذاییتان، بر ولع شدید خود به خوردن شیرینیها غلبه کنید. بیماران دیابتی به شرط استفاده محدود و متعادل، مجاز به استفاده از میوههای فصلی هستند.
دکتر موهان توصیه کرد: هنگام تمایل به خوردن قند یا حتی تشنگی شدید، سعی در منحرف کردن حواس خود با چیز دیگری داشته باشید، زیرا برخی در این مواقع با خوردن مقدار زیادی قند اشتباه میکنند.
این متخصص افزود: واکنش صحیح در این مورد خوردن غذای سالم، نوشیدن آب یا فعالیتهایی است که فرد را از اشتهای به قند دور میکند.
او در پایان گفت: علاوه بر این، کنترل استرس به بیماران دیابتی کمک میکند، زیرا افزایش استرس باعث میشود فرد کالری یا شیرینی بیشتری مصرف کند. سعی کنید یوگا و مدیتیشن انجام دهید تا استرس را از بین ببرید.
سازمان بهداشت جهانی تخمین میزند که ۴۲۲ میلیون بیمار دیابتی در جهان وجود دارد که بیشتر آنها از کشورهای متوسط و کم درآمد هستند و این بیماری سالانه حدود ۱.۶ میلیون نفر را به کام مرگ میکشاند.
نظر شما