به گزارش قدس آنلاین، روزنامه همشهری به نقل از اسپوتنیک نوشت:
دکتر ماریات موخینا، متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای به موضوع خوردن ماکارونی میپردازد. ماکارونی گندم دوروم، که دارای مقدار بسیار زیادی پروتئین است، حتی با محصولات لبنی یا برخی گوشتها قابل مقایسه است. دکتر ماریات موخینا، متخصص تغذیه در این مقاله در ادامه مینویسد که چه ماکارونی دیگری مفید است.
وی گفت: ماکارونی تهیه شده از گندم سیاه و سویا، رشته فرنگی تهیه شده از تخم مرغ مفید هستند. ماکارونی ساختهشده از آرد سبوس اخیراً رایج شده است، زیرا ما به کالری زیادی نیاز نداریم، اما به ویتامینها و مواد مغذی موجود در آن نیاز داریم.
ماریات موخینا گفت اگر فردی چاقی یا اختلالات متابولیکی نداشته باشد، توصیه میشود ماکارونی را در رژیم غذایی خود بگنجاند. اما بهتر است ماکارونی را از نوع گندم نرم، فقط در نیمه اول روز بخورید تا وقت صرف انرژی دریافتی شود. اما برعکس، محصولاتی که از گندم دوروم تهیه میشوند میتوانند و حتی باید عصرها خورده شوند، این ماکارونی به خواب کمک میکنند.
نظر شما