به گزارش قدس آنلاین، در دهه کرامت، از ولادت حضرت معصومه(س) تا ولادت امام رضا(ع) خادمیاران رضوی کرامت و تکریم انسان ها را با اقدامات مختلفی از جمله برگزاری مراسم و یا اهدای بسته های متبرک یادآور می شوند تا گوهر آدمی را گرامی دارند. در همین راستا کانون های خدمت رضوی شهرستان جیرفت به ویژه کانون بانوان و خانواده با پخت، بسته بندی و توزیع غذای نذری در این ایام سهم خود را ایفا کردند.
عفت سنجری مسئول کانون بانوان و خانواده جیرفت با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دهه کرامت سال جاری اظهار داشت: دهه کرامت امسال با توجه به شرایط خاص کرونایی، غذای نذری به صورت بیرون بر و با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی توسط خادمیاران رضوی طبخ، بسته بندی و توزیع شد.
وی با بیان اینکه این تعداد پرس غذا پس از پخت و بسته بندی تحویل کانون های محله ای شهرستان جهت توزیع میان نیازمندان شد، افزود: کانون بانوان و خانواده از ابتدای این دهه تا روز ولادت امام رضا(ع) ۲ هزار و ۱۰۰ پرس غذای نذری جهت توزیع در جامعه هدف پخت و بسته بندی کرده است.
منبع: آستان نیوز
انتهای پیام/
نظر شما