۱۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۷۵۹۴۷۹

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: وجود یک "پاور بانک" شکسته در بازار یزد موجب بروز شایعاتی مبنی بر بمب گذاری در یزد شد.

بمب گذاری در بازار یزد تکذیب شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، ظهر امروز خبری مبنی بر بمب گذاری در بازار تاریخی یزد منتشر شد که در پی آن، سرهنگ محمدرضا مزیدی، اظهار کرد: لحظاتی پیش در پی تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، مبنی بر وجود شیء مشکوک در بازار طلافروشی شهر یزد بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: پس از دریافت این خبر بلافاصله ماموران چک و خنثی‌سازی یگان امداد شهرستان یزد به بازار «شاهزاده فاضل» یزد اعزام و موضوع را مورد بررسی قرار دادند.

معاون اجتماعی پلیس استان یزد گفت: در بررسی‌های ماموران پلیس، مشخص شد که شی مشاهده شده قسمتی از  یک دستگاه "پاوربانک" شکسته شده است و شهروندان آن را با بمب دستی اشتباه گرفته و محوطه بازار را ترک کردند.

گفتنی است؛ در حال حاضر شرایط عادی است و فعالیت بازار به روال خود بازگشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha