تحولات لبنان و فلسطین

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از واکسیناسیون ۱۲/۵ درصد جمعیت مشهد خبر داد و گفت: حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از افراد واجد شرایط از تزریق واکسن خودداری می‌کنند.

 تاکنون فقط ۱۲/۵ درصد جمعیت مشهد در مقابل  کرونا واکسینه شده‌اند

به گزارش قدس آنلاین، دکتر مهدی قلیان اول  از کمبود پزشک و پرستار در بیمارستان‌هایی که بیماران کرونایی پذیرش می‌کنند خبر داد و گفت: در مراکز پذیرش بیماران کرونایی هر چه پزشک و پرستار به ما بدهند باز هم کم است زیرا کادر درمان هم اکنون بعد از قریب به ۲ سال مبارزه با ویروس کرونا خسته هستند، به همین علت از بخش خصوصی دعوت به عمل آوردیم تا به ما کمک کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: برای اینکه کادر درمان اعم از پزشکان و پرستاران ما کمی استراحت کنند، به حضور نیروهای تازه نفس در این حوزه نیازمند هستیم اما هم اکنون چارت پذیرش نیرو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجازه این کار را نمی‌دهد مگر اینکه نیروی داوطلبی جهت کمک اعلام آمادگی کند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه منابع مالی این دانشگاه محدود و همچنین نحوه به کارگیری نیرو مشخص و ضابطه‌مند است، از همین رو نمی‌توانیم نیروی جدید پذیرش کنیم.

قلیان در خصوص آخرین آمار واکسیناسیون افراد واجد شرایط جهت دریافت واکسن عنوان کرد: از حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت مشهد، نزدیک به ۱۲/۵ درصد افراد واجد شرایط واکسن خود را دریافت کرده‌اند، با توجه به اینکه ظرفیت پذیرش این دانشگاه جهت واکسیناسیون افراد تا روزی ۵۰ هزار نفر فراهم است از همین رو به طور میانگین افراد بالای ۷۵ سال و ۸۰ سال تحت پوشش این دانشگاه بیش از ۷۵ درصد واکسن خود را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: افراد ۶۵ ساله تا ۶۹ سال نیز بالغ بر۶۰ درصد واکسن خود را دریافت کرده‌اند اما با توجه به اینکه واکسیناسیون این گروه سنی کماکان ادامه دارد یقینا بر این آمار افزوده خواهد شد.

وی افزود: در مجموع به طور میانگین تمام افراد ۶۰ سال به بالا در شهرستانهای تحت پوشش این دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از ۶۰ درصد واکسن دریافت کرده‌اند و به طور میانگین حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از جمعیت واجد شرایط جهت دریافت واکسن تمایلی به انجام تزریق واکسن ندارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: پذیرش بیماران کرونایی در مراکز تحت پوشش این دانشگاه به علت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی افراد جامعه هر روز در حال افزایش است.

وی با اشاره به ظرفیت محدود بیمارستان‌ها در پذیرش بیماران کرونایی اظهار کرد: با توجه به اینکه درمان اصلی بیماران کرونایی دریافت اکسیژن است از همین رو نمی‌توان تنها به بستری کردن و تخت خالی بدون وجود کپسول اکسیژن اکتفا کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.