تحولات منطقه

۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۷۶۵۸۷۳

حضور یک عکاس برزیلی نابینا در مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک توکیو توجه حاضران در ورزشگاه ملی المپیک توکیو را به خود جلب کرد.

حضور عکاس نابینا در پارالمپیک توکیو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در جریان مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو حضور یک عکاس نابینا بسیار جالب توجه بود.

ژائو مایا که ۴۶ ساله و اهل برزیل است با همراهی یک خانم عکاس در کنار پیست دوومیدانی حاضر شده بود و عکاسی می‌کرد. این عکاس برزیلی نابیناست و تنها در فاصله یک متری آن هم برخی از رنگ‌ها مانند قرمز و مشکی را تشخیص می‌دهد.

مایا که دومین پارالمپیک خود را به‌عنوان عکاس تجربه می‌کند گفت که با  گوش‌هایش می‌شنود، موقعیت را حدس می‌زند و با قلبش آن را احساس می‌کند.

عکاسی با این ویژگی‌ها خود آموزشی است برای اینکه حتی نداشتن چشم هم نمی‌تواند محدودیتی برای خلق هنر عکاسی باشد که یکی از ارکان آن شاید خوب دیدن باشد.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha