تحولات لبنان و فلسطین

۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
کد خبر: 766029

در حالی‌ که رسانه‌های غربی به‌دروغ اصرار دارند ایران را از افسرده‌ترین کشورهای دنیا نشان دهند اما آمارهای رسمی جهانی چیز دیگری را نشان می‌دهد!

آیا ایران جزو افسرده‌ترین کشورهای دنیاست!؟

به گزارش قدس آنلاین؛ افسردگی یک اختلال سلامت روانی است که بر احساس فرد، طرز فکر او و همچنین نحوه عملکرد فرد تأثیر منفی می‌گذارد؛ با اینکه این اختلال شایع است اما خوشبختانه قابل درمان است و علائم آن از خفیف تا شدید متغیر است.

از جمله علائم افسردگی: احساس غم و اندوه، از دست دادن علاقه به فعالیت‌ها،  تغییر در اشتها،  کاهش یا افزایش وزن، مشکل در خوابیدن یا خواب زیاد، از دست دادن انرژی یا افزایش خستگی، افزایش کارهای بی‌هدف یا فعالیت‌های بدنی مانند قدم زدن، کند شدن حرکات و گفتار،  احساس گناه یا بی‌ارزشی، مشکل در تفکر یا تمرکز و افکار خودکشی قابل اشاره هستند.

درحالی‌ که رسانه‌های غربی  به‌دروغ اصرار دارند ایران را از افسرده‌ترین کشورهای دنیا نشان دهند اما آمارهای رسمی جهانی چیز دیگری را نشان می‌دهد! براساس داده‌های سازمان بهداشت جهانی (WHO)،  ایران حتی بین ۱۰ کشور اول دنیا نیست و کشورهایی مثل آمریکا و استرالیا در صدر جدول رتبه‌بندی کشورهای افسرده جهان قرار دارند!

براساس مطالعات، نرخ افسردگی در سراسر جهان حدود ۳.۴ است که حدود ۲۶۴ میلیون نفر در سراسر جهان را شامل می‌شود؛  طبق برآوردهای "WHO" در سایت "worldpopulationreview"، ده کشوری که بیشترین شیوع افسردگی را دارند عبارتند از:

اوکراین (۶.۳)، ایالات متحده (۵.۹)، استونی (۵.۹)، استرالیا (۵.۹)، برزیل (۵.۸)، یونان (۵.۷)، پرتغال (۵.۷)، بلاروس (۵.۶)، فنلاند (۵.۶) و لیتوانی با (۵.۶) درصد از جمعیت؛  و ده کشور دارای کمترین میزان افسردگی عبارتند از: جزایر سلیمان (۲.۹)، پاپوآ گینه‌نو (۳.۰)، تیمور ـ لسته (۳.۰)، وانواتو (۳.۱)، کریباتی (۳.۱)، تونگا (۳.۲)، ساموآ (۳.۲)،  لائوس (۳.۲)،  نپال (۳.۲) و فیلیپین با (۳.۳).

بر اساس این آمار، آمریکا دومین کشور افسرده جهان است؛ فرهنگ یک کشور می‌تواند بر سلامت روانی مردم آن و در دسترس بودن خدمات درمانی بهداشت روانی تأثیر بسزایی بگذارد؛  به‌عنوان مثال، در حالی که میزان افسردگی در ژاپن نسبتاً پایین است، میزان خودکشی برای کودکان و نوجوانان ۱۹‌ـ‌۱۰ ساله زیاد است!  این امر به‌احتمال زیاد به‌دلیل فشار بر عملکرد خوب در مدرسه و کار و انطباق با هنجارهای گروهی است.

علاوه بر این؛  برخی از علائم افسردگی در برخی جوامع به‌دلیل عوامل دیگر شایع‌تر است. در حالی که میزان افسردگی در سراسر جهان در حال افزایش است، درمان در دسترس و در دسترس‌تر می‌شود؛  تخمین زده می‌شود که ۱۷.۳ میلیون بزرگسال در ایالات متحده حداقل یک دوره افسردگی شدید در سال ۲۰۱۷ داشته‌اند؛ میان افرادی که افسرده تشخیص داده شده‌اند، حدود ۶۵ درصد تحت درمان قرار گرفته‌اند؛  حدود ۵۰ درصد از بزرگسالان آمریکایی مبتلا به افسردگی نیز دارای اضطراب هستند؛  "اورگان"، "ویرجینیای غربی" و "مین" بیشترین میزان افسردگی را در آمریکا دارند.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.