تحولات منطقه

شتابدهنده‌ها یکی از بازیگران زیست‌بوم فناوری هستند که به استارتاپ‌ها کمک می‌کنند تا مسیر تولید محصولات فناورانه برای آنها هموار شود.

تولید محصولات جدید با راه اندازی ۵ شتابدهنده تخصصی در حوزه زیست‌فناوری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شتابدهنده تخصصی با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید محصولات این حوزه را رونق داده‌اند. این شتابدهنده‌ها خدمات مختلف مانند مشاوره، حمایت های مالی، مکان استقرار را ارائه می‌دهند. گرچه تعداد شتابدهنده های این حوزه بیشتر از این تعداد است اما این ۵ شتابدهنده فعالیت پررنگ تری را داشته اند.

۱.پسوک

 «پسوک» یک شتابدهنده فعال در حوزه تولید داروهای زیستی است. متخصصان و فناوران کشور در این شتابدهنده گرد هم جمع شده اند تا یکی از نیازهای مهم کشور خصوصا در حوزه واکسن را رفع کنند. این شتابدهنده نخستین واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و واکسن تب برفکی را تولید کرد.

۲.ویژن دارو فارمد

مکانی برای رشد و پرورش ایده‌ها؛ شتابدهنده «ویژن دارو فارمد» جایی است که این هدف را دنبال می‌کند. صاحبان ایده در حوزه علوم زیستی در این شتابدهنده کمک می شوند تا محصول خود را توسعه دهند. آموزش و هدایت فنی تیم های فناور، تامین مالی اولیه برای توسعه فناوری های زیستی و دارویی، خرید فناوری های زیستی و دارویی توسعه یافته و مشارکت در تولید نیمه صنعتی و صنعتی از جمله خدماتی است که در این شتابدهنده ارائه می شود.

۳.طاهر تاج پارس

تولید تجهیزات فناورانه یکی از ملزومات برای توسعه محصولات است. شتابدهنده طاهر تاج پارس یا اسپین این تجهیزات پزشکی و سلامت ایران‌ساخت را تولید می‌کند. این کار را با اتکا به نیروی انسانی کارآمد و خلاق خود انجام می دهد. این شتابدهنده مکانی برای شتابدهی به ایده ها است.

۴.سلامت نوین تدبیر زیست

شتابدهنده «سلامت نوین تدبیر زیست» نیز در حوزه تجهیزات و ملزومات سلامت فعال است. شتابدهنده ای که ورود نوآوری را به این عرصه سرعت می دهد تا فعالیت ها در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ها به درست ترین شکل انجام شود. همچنین این شتابدهنده با رونق دادن به تولید محصولات ایران ساخت راه را بر واردات بسته است. سرمایه گذاری نخبگانی کاری است که انجام می دهد تا چالش ها در این حوزه رفع شود.

۵.بهین زیست آرامه

گروهی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف گرد هم جمع شده اند تا با کنار هم قرار دادن تخصص‌های خود در حوزه میکروبیولوژی، نانو فناوری و زیست فناوری گام های موثری برای تولید محصولات فناورانه بردارند. آنها شتابدهنده بهین زیست آرامه را راه‌اندازی کردند. طراحی و ساخت پوست مصنوعی یکی از ایده هایی است که در این شتابدهنده جان می گیرد تا راهی بازار شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha