تحولات منطقه

بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی در مورد شرایط تیم ملی و اتفاقات پیرامون این تیم صحبت های جالبی مطرح کرد.

تیم ملی فوتبال ساحلی هم مشکل لباس دارد؟
زمان مطالعه: ۸ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حسن عبداللهی در مورد خداحافظی از تیم ملی فوتبال ساحلی اظهار داشت: من از سال ۲۰۰۶ تا به امروز  عضو تیم ملی فوتبال ساحلی بودم و با مربیان مختلف مثل فرشاد فلاحت‌زاده،‌ اکتاویو، صادق‌پور، داداش‌زاده و... کار کردم. درست است با  ۳۸سال سن از تیم ملی خداحافظی کردم اما به جرات می‌گویم که هنوز هم می‌توانم تا ۶ سال دیگر  برای تیم ملی بازی کنم. خداحافظی من از تیم ملی به دو دلیل بوده؛ اول اینکه راه را برای جوانان جویای نام باز کنم و سپس خود جوانان فعلی تیم ملی راحت تر بتوانند بازی کنند.

وی تصریح کرد: در جام بین قاره‌ای ۲۰۲۱ دبی احساس کردم دیگر در تیم ملی جایی ندارم و از لحاظ فنی هم به بنده نیازی نیست. در  این بازی‌ها فقط برای دقایقی به زمین آمدم و یک گل هم زدم. در این بازی ها فرصت کنی داشتم اما سعی کردم روی نیمکت هماهنگی لازم بین بازیکنان جوان ایجاد و از هر لحاظ به این تیم کمک کنم. از ابتدای کار در تیم ملی همیشه هدفم چه در زمین بازی و چه در روی نیمکت کمک به این تیم بوده است.

بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی در مورد کادر فنی این تیم، گفت: همه باید قبول کنیم در تیم ملی مشکل  فنی داریم. هاشم پور سرمربی تیم ملی تا به امروز زحمات زیادی برای این تیم کشیده‌ است. سال‌هاست که در تیم ملی بوده و تجربه خوبی دارد. تیم ملی ساحلی ایران بزرگ است و تیم بزرگ مربی بزرگی هم می‌خواهد. نمی‌گویم خدای ناکرده هاشم پور نمی‌تواند به عنوان سرمربی تیم باشد، نه. در حال حاضر کسی را بهتر از وی که سال‌ها تجربه در کنار بازیکنان ملی پوش داشته را نداریم اما فدراسیون به خاطر اینکه هزینه نکند به دنبال مربیان ایرانی و کم هزینه است و همانطور که شاهد هستیم در این سالها هم توجه خاصی به تیم ملی ساحلی نشده است.

بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی در مورد اتفاقات جام بین قاره ای گفت:  برای اولین بار در  مدتی که در تیم ملی حضور داشتم  اینقدر بی‌نظمی و بی‌انضباطی دیدم. تیم ملی ساحلی ایران مظلومانه در مسابقات جام بین قاره ای ۲۰۲۱ حضور داشت. در  این مسابقات ما نه اسپانسری داشتیم و نه البسه مناسبی، کفش،تی‌شرت بازی ،تمرین،کت شلوار و...تیم ملی  واقعا از هر لحاظی که حساب کنید مشکل داشتیم و مظلوم واقع شدیم.

وی تاکید کرد: مگر می‌شود در یک تورنمنت بین المللی شرکت کنیم و توقع قهرمانی هم داشته باشیم اما از لحاظ حمایت مسولان فدراسیون زیر صفر باشیم؟ بعد از نایب قهرمانی و برگشت ما از فرودگاه تا ساعت یازده شب پرواز به تهران تاخیر داشت. مسولان تیم حتی یک شام به ملی پوشان ندادند، وقتی هم که به فرودگاه امام خمینی (ره) رسیدیم  بدون توجه به بازیکنان، آقایان سریع به دنبال مصاحبه با رسانه‌ها بودند، در آخر هم بدون خداحافظی از ما جدا شدند. آقای عزیزی خادم ریاست فدراسیون فوتبال و محتشم باید پاسخگوی این همه بی احترامی، بی‌انضباطی و... در تیم ملی باشند.

عبداللهی افزود: ما با یک تی‌شرت قدم در این مسابقات گذاشتیم. منظورم این است که یک تی‌شرت برای تمرین و بازی داشتیم و بعد از معترض شدن بازیکنان توانستیم تی‌شرت دوم را در دبی خریداری کنیم. همانطور که گفتم تیم ملی از لحاظ البسه خیلی مشکل داشت و فدراسیون به حرف‌ها و گفته‌های خود عمل نکرد. حتی محتشم که قبل از مسابقات مدعی بود در صورت ندادن البسه و حمایت از سوی فدراسیون، خودش البسه تیم ملی را از آل اشپورت تهیه می‌کند و نمی‌گذارد هیچ مشکلی برای تیم ملی پیش بیاید، نتوانست این کار را انجام دهد.

وی ادامه داد:  از  زمانی که محتشم رییس کمیته ساحلی شده  فقط خوب حرف می‌زند و صحبت‌های وی فقط در حد شعار و روی کاغذ در رسانه‌ها  است. کار دیگری که وی به خوبی می‌تواند انجام دهد به کار گرفتن دوستان نزدیک خود در کمیته ساحلی و تیم ملی به جای استفاده از پیشکسوتان و خاک خوردگان این رشته است. نمی دانم چرا کمیته ساحلی از پیشکسوتان تحصیل‌کرده و خاک خوردهای این رشته استفاده نمی‌کند؟  واقعا جای تاسف دارد با وجود این همه پیشکسوت خاک خورده ما از افراد بی تجربه در کمیته ساحلی استفاده می‌کنیم.

وی افزود: فدراسیون  حتی نتوانست یک کفش ساده در اختیار بازیکنان ملی پوش قرار دهد. کفش‌هایی که در اختیار بازیکنان قرار دادند بزرگ بودند. وقتی هم معترض شدیم گفتند همین تعداد در انبار فدراسیون موجود بوده است.همانطور که گفتم برای اولین بار بود که من چنین بی‌انضباطی را در تیم ملی می‌دیدم. بهتر است با مردم صادق باشیم. به شخصه با این تدارکاتی که در  تیم ملی وجود داشت حتی در بازی‌های استانی هم به خودم جرات نمی‌دادم که شرکت کنم.

 ملی پوش فوتبال ساحلی همچنین در مورد نبود البسه مناسب برای تیم ملی گفت: بحث من مشکل البسه و یا موضوع کت و شلوار تیم ملی نیست، بحث آبروی ۸۰ میلیون ایرانی  است. نبود کت و شلوار در جام بین قاره‌ای دبی سوژه ای برای رسانه‌های بیگانه که دشمن مردم ایران هستند شد، این موضوع بازتاب گسترده ای در آن رسانه‌ها داشت .صحبت‌های آنها نه از روی دلسوزی  و خیرخواهی برای تیم ملی بود.آنها می‌خواستند با آبروی کشور عزیزمان بازی کنند و بگویند که کشور نمی‌تواند یک دست کت و شلوار برای ملی پوشان خود تهیه کند. چرا مسئولان ورزشی به خصوص فدراسیون فوتبال به همین راحتی بهانه دست آنها می‌دهند؟ امیدوارم مسولان نظارتی به موضوعات این روزهای فدراسیون فوتبال ورود کنند.

وی تصریح کرد: همیشه در تورنمنت‌های قبلی حداقل یک وعده غذای ایرانی برای ملی‌پوشان تهیه می‌شد، اما متأسفانه در این دوره از غذای ایرانی خبری که نبود، حتی نوشیدنی هم نداشتیم. فقط آب بود که آب هم از طرف هتل در یخچال‌ها  و در رستوران موجود بود. ما حتی یک مترجم خوب که زبان لاتین یا عربی  را مسلط باشد به همراه تیم نداشتیم و نمی‌دانستیم چگونه باید خواسته‌های خود را مطرح کنیم. در گذشته خانم شهریاری به زبان لاتین کاملا مسلط بودند و مشکلات را به شخصه پیگیری می‌کردند.

بازیکن ملی پوش افزود: از طرف ایرانیان مقیم امارات هدایایی به طرق مختلفی اهدا شد.دو ایرانی دیگر نفری ۵ هزار دلار به مسئولین تیم پرداخت کردند که آن را بین بازیکنان ملی‌پوش تقسیم کنند اما این مبلغ بین تمامی اعضای تیم از مدیر گرفت تا تدارکات تقسیم شد و در نهایت  نفری ۸۵۰ درهم به همه رسید.

وی تصریح کرد: در رستورانی که میهمان سفیر ایران بودیم یک ایرانی مراجعه کرد و گفت می‌خواهم کادویی به بازیکنان ملی‌پوش بدهم که اینجانب به عنوان نماینده  و بزرگتر تیم از سوی دیگر بازیکنان معرفی شدم و  به اهدا کننده مراجعه کردم در ابتدا ۱۲ گوشی موبایل به من دادند که من درخواست کردم در صورت امکان دو گوشی دیگر برای اعضای تدارکات هم بدهند. مجموعا ۱۴ موبایل هدیه کردند که بین بازیکنان ملی‌پوش تقسیم شد. البته این موضوع  فقط بین بازیکنان مطرح شد و مدیر تیم و یا ... متوجه این موضوع نشدند. به این دلیل که شخص اهدا کننده اعلام کرد که این هدایا فقط برای ملی پوشان  ساحلی است نه همراهان دیگر.

وی در رابطه با  بیک زاده مدیر تیم ملی گفت: جالب است بعد از اینکه من به دنبال هدایای بازیکنان رفتم مدیر تیم بیک زاده از من شاکی شد و برخورد نامناسبی با من داشت. مدیر تیم ملی یعنی هماهنگ کننده نظم و انضباط. همچنین پیگیر مشکلات تیم و ملی پوشان و...  باشد. در یکی از بازی‌های تیم ملی در این تورنمنت، بازیکنان ملی‌پوش نزدیک به ۴۵ دقیقه در اتوبوس نشستند در صورتیکه باید آماده می شدند برای بازی. نکته جالب اینکه مدیر تیم ملی که باید الگو باشد در هتل خوابش رفته بود و بعد از ۴۵ دقیقه که آمد بدون هیچ معذرت خواهی سوار اتوبوس شد.

 وی افزود: ملی‌پوشان نتوانستند در مراسم گالا که بزرگ‌ترین انتخاب برترین‌های دنیاست شرکت کنند آن هم دلیل نداشتن کت و شلوار مناسب . در زمان مدیریت خانم شهریاری ما پیشرفت‌های خوب داشتیم وی هیچ وقت نگذاشت که تیم ملی از لحاظ البسه، کت و شلوار و کفش مشکل داشته باشد. از زمان حضور محتشم رئیس ساحلی او فقط در رسانه‌ها و مجمع به خوبی حرف می‌زند و هیچ وقت به حرف‌های خود عمل نکرده است. تیم ملی ۹ سال با خانم شهریاری شخصیت گرفت و وی زحمات زیادی برای تیم کشید، اما متأسفانه محتشم در حال ضربه زدن به تیم ملی است.

 عبداللهی همچنین در مورد رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی گفت: علت اینکه ما از دومی رنکینگ دنیا به رتبه ۱۴ رسیدیم این است که هیچ حمایتی در این سال‌ها از فوتبال ساحلی نشد. شما ببینید تاج ریاست گذشته فدراسیون فوتبال یک ایرانی است و در رأس کار ساحلی و فوتسال آسیاست، اما وی هیچ حمایتی از تیم ملی ایران نداشته است.  حتی پاسخ مکاتبات فدراسیون ایران هم نمی‌دهد. این افراد از اسم و جایگاه ایران استفاده کردند تا به جایگاهی در AFC برسند اما بعد از رسیدن به پست دلخواه توجهی به کشورشان ندارند.

ملی پوش ساحلی افزود: به راحتی ما را از بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۱ روسیه حذف کردند و هیچ  کسی هم پاسخگوی این موضوع نش. تا به امروز هم معلوم نشد دلیل اصلی حذف تیم ملی چه بوده است. همه توقع دارند که ما در رنکینگ جهانی جایگاه مناسب داشته باشیم اما وقتی که فدراسیون هیچ حمایتی از تیم ملی ندارد و یا در بازی‌های آسیایی و تورنمنت‌های جهانی شرکت نمی‌کنیم چطور می‌توانیم در رنکینگ جهانی جایگاه مناسب داشته باشیم؟

بازیکن سابق تیم ملی در جواب به این پرسش که فدراسیون پاداشی هم پرداخت کرد یا خیر، اظهار داشت: تا این لحظه هنوز هیچ پاداشی از سوی مسئولین و فدراسیون به ملی پوشان پرداخت نشده است .در صورتیکه قبل از اعزام کامرانی فر و محتشم رییس کمیته ساحلی اعلام کردند بعد از هر پیروزی مثل فوتسال هر نفر ۵۰۰ دلار پاداش می‌گیرند اما متاسفانه پاداشی پرداخت نشد. همین پاداش‌ها است که باعث انگیزه و روحیه مناسب برای بازیکنان می‌شود تنها پولی که به ما رسید  همان ۲۸۰ دلار پول توجیبی در ایران بود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که بعد از خداحافظی قرار است در کجا مشغول بکار شوی،گفت: هدفم کمک به تیم ملی  در هر جایی است البته خیلی از پیشکسوتان مدعی هستند که مربیگری من می‌تواند خیلی بهتر از بازیکن بودنم باشد. در چند مقطع کوتاهی که در لیگ برتر مربیگری کردم توانسته‌ام نتایج  خوبی به دست بیاورم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.